uživaju u ljubavi

Preselili su se na planinu, fudbaler se promenio, a tek kad vidite nju! Znate li kako izgleda TREĆA ŽENA Mateje Kežmana?

0

Godinama je bio jedan od najboljih fudbalera, ali javnost je intrigirao i njegov privatni život 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati fudbaler Mateja Kežman povukao se sa javne scene i sada su retke prilike kada možemo da ga vidimo pred objektivom fotoaparata.

 

Osim što se proslavio kao fantastičan fudbaler Mateja Kežman je pažnju javnosti privlačio i svojim uzbudljivim ljubavnim životom. On se ženio čak tri puta, a nije bila retkost da sve iznenadi odnosom koji ima sa bivšim ženama

 

Tako je jednom prilikom dok se ženio trećom suprugom Tarom Šumonjom pričalo da istovremeno kupuje stan bivšoj supruzi Emiliji, s kojom ima troje dece.

 

 

Proslavljeni fudbaler je odlučio da kupi komforan stan na Vračaru u kojem će živeti Emilija s Lazarom, Jakovom i Aleksandrom jer su sad podstanari. Bivša gospođa Kežman ima nekretninu, ali ona nije dovoljno prostrana za život četvoročlane porodice, pa je morala da iznajmi veći.

 

Ona je sa decom živela u iznajmljenom stanu i fudbaler je odlučio da im reši stambeno pitanje i trajno im obezbedi krov nad glavom. Emilija i Mateja sudski su se razveli 2015. godine nakon 11 godina braka.

 

Kako izgleda Emilija Kežman, prva žena Mateje Kežmana?
Kako izgleda Emilija Kežman, prva žena Mateje Kežmana?foto: Dado Đilas

 

Oni su se sporazumno dogovorili oko podele njegove imovine vredne 15 miliona evra, kao i oko visine alimentacije. U njihovoj komunikaciji i odnosima je kasnije bilo nekih nesuglasica, pa je par bio čak i na sudu.

 

Kežman je u međuvremenu živeo u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković, koja mu je rodila sina Filimona.

 

Mateja Kežman je na ludi kamen stao i treći put i to sa Tarom Šumonjom, nasledicom poznatog lanca poslastičarnica. Nakon što su se venčali oni su se potpuno povukli iz javnosti i preselili su se na planinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Supruga Mateje Kežmana je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa zahvaljujući tome imamo priliku da vidimo kako fudbaler i ona danas izgledaju.

 

Mateja je potpuno promenio svoj imidž u poslednjih nekoliko godina, a čini se da mu život daleko od grada i te kako prija.

 

Supruga Mateje Kežmana i slavni fudbaler imaju zajedničkog sina Luku, koji je nekadašnjem sportisti čak peto dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Čini se da mu je bila i "treća sreća" jer se kraj Šumonje zbilja pronašao u bračnim vodama i počeo da živi drugačijim životom. Porodica se preselila na planinu, pa Kežman već duže vreme zvanično živi na Kopaoniku gde mu prija izmeštenost od pažnje medija i gradske vreve.

 

Jedini period kada porodica nije na planini navodno je leto, kada tradicionalno odlaze na Adu Bojanu gde takođe imaju kuću.

 

 

 

makonda-tracker