O porodici

Mateja Kežman konačno otkrio: Da li je na putu peto dete?

0
Iako je u dugoj ljubavnoj vezi s Tarom Šumonjom, fudbalski as, koji već ima četvoro dece, kaže da ipak za sada ne planira još jedno dete.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Misiju oca sam zasad završio. Mislim da sam ja svoje uradio, ali "nikad ne reci nikad". U suštini, život je čudo. Svaki dan donosi nešto novo. Glupo je pričati unapred. Stvari bi trebalo da idu svojim tokom, objašnjava Kežman.

Mateja Kežman: Otac me je naučio da budem borac

Emilijom Lazara Aleksandru
Jakova Filimona Marijom Perković
foto: Slobodan Pikula


Imam predivnu decu. Hvala bogu, neka samo rastu. Pokušavam da ih vaspitavam onako kako je mene vaspitavao moj otac. Da pre svega budu pošteni ljudi,  kaže Mateja Kežman.

Moja deca kažu da sam dobar otac. Nikada u životu nisam digao ruku na njih. Trudim se da razgovorima rešavam svaki problem i vidim da to uvek i urodi plodom. Želim da dogovorom sve postignemo, napominje Kežman.

Spreman za novi brak: Mateja Kežman zaprosio devojku Taru

Tarom


Nisam protivnik braka. Bio sam jednom u braku. Nažalost, ispalo je možda onako kako nisam očekivao. Ali u suštini, to je život. Iz tog braka imam predivnu decu. Poštujem i dalje brak kao instituciju i videćemo šta će doneti životni tok,  kaže Mateja Kežman.

Mateja Kežman: Novu devojku upoznao sa decom

Tarom
 

A photo posted by Mateja (@kezman888) on

Leti sam na moru. Često idem na Adu Bojanu u Crnoj Gori, ali i u Hrvatsku. Zimi skijam na Kopaoniku. Volim prirodu i ekstremne sportove koji mi odgovaraju. Trudim se da se pazim i zasad nisam imao nijednu ozbiljnu povredu. Leti najviše volim surf, kaže Mateja Kežman.

Mateja Kežman: Krah porodice najteže mi je pao u životu
Emilijom

Sa bivšom suprugom sam u dobrim odnosima. U kontaktu smo zbog dece,  ispričao je Mateja Kežman za Blic.

makonda-tracker