ne želi pažnju medija

Da li biste ga prepoznali? Mateja Kežman danas živi na planini s porodicom i izgleda ovako (FOTO)

0

Mateja Kežman je slavni fudbaler koji sada živi potpuno drugačijim načinom života.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman već godinama uživa u braku sa Tarom Šumonjom, sa kojom ima i sina Luku, inače Kežmanu je to peto dete, dok mu je brak sa Tarom treći po redu.

 

Mateja se povukao iz javnog života i promenio svoj izgled, a njegove fotografije uglavnom možete videti na Tarinom profilu, s obzirom na to da je ona dosta aktivna na društvenim mrežama.

Fudbaler se dosta promenio, pa ga mnogi možda ne bi ni prepoznali s obzirom da ima brkove i jako kratku kosu. Na Tarinim fotografijama se vidi koliko je bračni par srećan, a čini se i da je Mateja pronašao konačno mirnu luku, pa mu je Tara treća sreća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

Oni danas žive skroz drugačijim životom, preselili su se na Kopaonik gde imaju kuću, a Mateji odgovara povučenost i udaljenost od medija. Navodno, jedino kada nisu na planini je leto, kada odlaze na Adu Bojanu gde imaju takođe kuću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

Podsetimo, Mateja i Tara su u braku četiri godine, ali su pre toga bili u vezi skoro pet godina. Ni njemu ni njoj ovo nije prvi brak, a simpatična Tara se prvi put udala sa 19 godina, međutim, kako njeni prijatelji kažu, tad je bila u pitanju klinačka ljubav.

 

 

makonda-tracker