da li vam liče?

Od oca je nasledio ljubav prema fudbalu: Kako izgleda najstariji sin Mateje Kežmana?

0

Ovo je zaista retka prilika da vidimo sina našeg proslavljenog sportiste pošto se godinama nije pojavljivao u javnosti

Mateja i Tara
Mateja i Tarafoto: Tara Šumonja Instagram

 

Lazar Kežman je najstariji sin nekadašnjeg proslavljenog fudbalera, sada uspešnog fudbalskog menadžera. Mateja Kežman je svojevremeno tresao mreže širom Evrope u dresovima Partizana, PSV Ajndhovena, Čelzija i Atletiko Madrida, a ljubav prema ovom sportu očigledno je preneo i svom najstarijem detetu.

 

Kežman junior se takođe bavi fudbalom, a do sada je igrao za mlađe kategorije Rada i Čukaričkog, dok je priliku da se oproba u seniorskoj konkurenciji imao u Bačkoj i BSK Borči, koju je napustio ove godine.

 

Lazar je juče proslavio sa porodicom svoj 21. rođendan na Kopaoniku u jednom restoranu.

 

Nije bilo velikog slavlja, barem ne na fotografiji koju su okačili na Instagam, već jedno intimno veče sa mlađim bratom, tata Matejom i njegovom suprugom Tarom Šumonjom.

 

 

Kako i dolikuje ovakvoj prilici, neizostavan rekvizit je bila bela torta sa svećicama koje su označavale da Lazar proslavlja 21. rođendan.

 

Mateja Kežman, Tara Šumonja, Lazar Kežman
foto: Tara Šumonja Instagram

 

Ovu fotografiju okačila je Metejina partnerka Tara, pošto izgleda da Lazar poput oca ne voli da se ekspornira na društvenim mrežama. Njegov profil na Instagramu je zaključan i nema nijednu objavu.

 

Lazar je najstariji Matejin sin, koga je uz Aleksandru i Jakova, dobio u braku sa bišom ženom Emilijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Podsetimo, Mateja Kežman sa bivšom suprugom Emilijom ima troje dece: Lazara, Aleksandru i Jakova. Nakon razvoda od Emilije, Kežman je neko vreme bio sa Marijom Perković, koja mu je rodila sina Filimona, dok je od 2018. godine u srećnom braku sa preduzetnicom Tarom Šumonjom sa kojom ima sina Luku.

 

 

 

makonda-tracker