DUGO JE ĆUTAO

Zgodni pevač ne prestaje da iznenađuje svet: Spava s taštom, 3 godine bio ZAROBLJEN u kući, tvrdio da ga PROGONI DUH...

0

Robi Vilijams je jedan od najuspešnijih pop izvođača svih vremena.

foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL
foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL

Robi Vilijams (48) je muzikom počeo da se bavi 1990. godine kao član grupe "Take That", a 1995. godine je nastavio solo karijeru, koja ga je vinula u zvezde i postao je jedan od najuspešnijih pop izvođača i zabavljača svih vremena.

 

U poslednje vreme je ponovo u žiži interesovanja jer je na velikoj evropskoj turneji, koja nosi ime po najnovijem kompilacijskom albumu "XXV", a mnogi njegovi hitovi su se našli na isto potpuno osveženi. Od kada je započeo solo karijeru, prodao je više od 85 miliona albuma.

 

Međutim, uprkos zavidnoj karijeri, kako to obično biva u svetu šoubiznisa, pevač je imao dosta problema u privatnom životu i sa svojim mentalnim zdravljem.

 

Na svu sreću, sve ih je uspešno prebrodio i sada uživa u porodičnoj idili, ali da bi došao do toga, bile su potrebne godine rada i truda. 

 

  • Borba sa agorafobijom

 

Pre samo tri godine, pevač je izneo u javnost šokantno priznanje da je tri godine bio zarobljen u kući, jer je bolovao od agorafobije, odnosno plašio se otvorenog prostora. 

 

Sa ovim problemom se borio od 2006. do 2009. godine, a kako kaže taj period je proveo tako što je jeo čips na svom kauču i gledao televiziju. Zahvaljujući budućoj supruzi Ajdi Fild koju je tada upoznao, a koja je uspela da ga "izvuče iz kuće".


Robi i Ajda su se venčali 2010. godine, a problemi su se vratili kada su dobili prvo dete Teodoru Rouz 2012. godine. 


–  Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu – ispričao je jednom prilikom Robi Vilijams.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

 

Međutim, opet je zahvaljujući supruzi izašao iz "pećine" i kako je rekao, tada je bio spreman da se suoči sa odgovornošću i da bude otac.

 

  • Noćno prejedanje i telesna disformija, pa halucinacije

 

Pevač je takođe priznao da je patio od telesne disformije i noćnog prejedanja, te da je ubedljivo najgore kada je u svojim dvadesetim godinama osetio ozbiljne halucinacije. 

 

Kako je otkrio jednom prilikom, bio je na ivici da izvrši samoubistvo jer je mislio da ga progoni duh. 

 

  • Kuća u kojoj je živeo izgrađena na groblju

 

– Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio – priznao je Robi jednom prilikom otkrivajući da je saznao da je kuća u kojoj je tada živeo bila izgrađena na groblju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa (@lizent91)

 

Pevač je istakao da su se vrata u toj kući sama zaključavala, da je u pojedinim sobama čuo korake i muziku čak i kada je bio siguran da nikoga nema u kući. Tada bi bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Međutim, poznato je da je Robi Vilijams u tom periodu koristio kokain, što bi moglo da objasni mnogo stvari.

 

Pevač je sada prebrodio sve krize zahvaljujući supruzi sa kojom ima četvoro dece: Teodoru Rouz (10), Čarltona Čarlija Valentina (8), Kolet Koko Džozefin (4) i Beau (2).

 

  • Isuviše blizak sa taštom

 

Pevač je pažnju javnosti privukao i kada je obznanio svima koliko je blizak sa taštom. Njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njenom ćerkom u krevetu.

 

Čak je Robi fotografiju njih troje u krevetu podelio na društvenim mrežama. 

 


 

 

 

makonda-tracker