DIVAN PAR

SUPRUGA PODELILA SNIMAK KAKO ŠIŠA SLAVNOG PEVAČA: Robi Vilijams sada izgleda bar deset godina mlađe! (VIDEO)

0

Robi i Ajda imaju jedan od najsladnijih brakova na javnoj sceni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevač Robi Vilijams svakodnevno zabavlja publiku na društvenim mrežama.

 

Supruga popularnog pevača, Ajda Fild Vilijams je podelila snimak na svom profilu gde mašinicom sređuje Robijevu frizuru.

 

"Robi ide na sve ili ništa kada je reč o njegovoj kosi... i očigledno, sada je u ništa fazi "- napisala je ona, a fanovi su poručili da pevač sada izgleda mlađe. Ajda je napisala i da je lep i kada je ćelav.

 

 

Na početku snimka Robija vidimo sa dužom, čupavom, crnom kosom, i sa pomalo zabrinutim izrazom na licu, a na kraju tu je i rezultat koji je njegovu ženu oduševio, ali i brojne pratioce.

 

Robi Vilijams je bio pevač čuvenog britanskog pop boj benda "Take That" koja je bila veoma popularna devedesetih godina prošlog veka, a po napuštanju je krenuo u solo vode.

 

Robi Vilijams
foto: AP / Gareth Fuller

Postao je svetski poznat po pesmama "Angel", "Feel" i mnogim drugim, a njegov privatni život je privlačio mnogo pažnje jer je pravio nered, opijao se i drogirao. U vezu sa Ajdom Fild, američkom glumicom i komičarkom je ušao 2006. godine i tokom njihove veze dobili su četvoro dece i čini se da su razuzdani i divlji dani daleko iza britanskog zavodnika. Žive u Los Anđelesu, na Beverli Hilsu.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker