"da, tačno je"

Dobro je poznajete sa malih ekrana: Evo ko je nova devojka Ognjena Amidžića

0

Voditelj Ognjen Amidžić je nakon razvoda nastavio dalje. Ovo je njegova nova izabranica.

Voditelj je potvrdio da uživa u novoj vezi.
Voditelj je potvrdio da uživa u novoj vezi.foto: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Voditelj Ognjen Amidžić je u julu prošle godine stavio tačku na brak sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom nakon 10 godina braka.

 

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su bivši supružnici u zajedničkom saopštenju.

 

Oni su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima pre svega zbog sina Matije, a voditeljka je nedavno u emisiji Realna priča otkrila da je ova životna odluka dugo bila u "vazduhu". 

 

To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom – izjavila je Danijela.

 

Sada, nekoliko meseci nakon razvoda, voditelj Ognjen Amidžić je nastavio dalje i uplovio u novu ljubavnu vezu.

 

Njegova izabranica je novinarka Mina Naumović, Ognjenova koleginica iz emisije koja ima svoj segment u "Amidži šou", koji se zove "Pazi Mina".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Da su glasine o njihovoj vezi tačne, potvrdio je voditelj za Republiku.

 

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

O Mininom privatnom životu se ne zna previše, ali na osnovu fotografija sa društvenih mreža, može da se zaključi da vodi računa o svom fizičkom izgledu i da voli da putuje

 

 

 

 

 

makonda-tracker