godinama sarađuju

Pričalo se da će da se okume, a sad blistaju zajedno u javnosti: Voditeljka i šminker oduševili na crvenom tepihu

0

Lepa voditeljka prošle godine je najavila da je spremna da po drugi put stane na ludi kamen

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Poznata voditeljka Marija Kilibarda još 2021. godine diskretno je rekla da je spremna da ponovo stane pred oltar. Ona je već nekoliko godina u skladnoj vezi sa Branislavom Banetom Vučelićem.

 

Jednom prilikom objavila je fotografiju svog dugogodišnjeg saradnika, Aleksandra Đikića uz reč koju su svi primetili - kum. Odmah su počele da se rađaju priče, a Marija nakon toga nije više ništa komentarisala.

 

Iako o svom emotivnom statusu retko kada govori u javnosti, nakon ove izjave mnogi su mislili da će brak uslediti veoma brzo.

 

 

Lepa voditeljka još uvek nije izgovorila sudbonosno da po drugi put, ali je sa svojim, kako ga naziva kumom, blistala na crvenom tepihu na premijeri predstave "Bilo jednom na Brijunima".

 

Njih dvoje su po svemu sudeći bili jako dobro raspoloženi, a o tome svedoči i niz fotografija na kojima su njih dvoje, na jednoj čak i u zagrljaju. 

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Da podsetimo, Marija je ljubav sa Branislavom Marija je potvrdila, ali izuzev toga, svoj odnos sa izabranikom čuva daleko od očiju javnosti te je tako prvu fotografiju objavila tek nakon više od godinu dana veze.

 

Iako o svojoj vezi ne govori često, nedavno je pokazala da sa Banetovom mamom i sestrom ima divan odnos, pa su mnogi počeli da šuškaju da je njihova veza spremna za sledeći korak.

 

 

 

makonda-tracker