dan za čuda

Trudna lepa glumica koju svi obožavamo: Čeka dete sa sinom legende srpskog filma

0

Iz doma naše glumice i njenog supruga, sina našeg proslavljenog glumca, stižu lepe vesti. 

Ivan i Milena
Ivan i Milena foto: Milena Živanović Instagram

Naša lepa glumica Milena Živanović je otkrila da je je trudna. Ona je jednom objavom na društvenoj mreži Instagram objavila lepe vesti. 

 

Na setu fotografija koje je okačila se vidi da joj je stomak već lepo porastao, što znači da je već u poodmakloj trudnoći, ali da je tek sada odlučila da srećne vesti podeli sa javnošću. 

 

Milena je ispozirala u divnoj plavoj haljini i belom sakou, a jednu ruku je držala na stomaku. Istom prilikom nam je otkrila da će ona i njen partner dobiti žensko dete.

 

Uskoro mama i jedne devojčice. Volim te, Ivane. Neka danas bude dan za lepe vesti i snežna čuda u aprilu - napisala je radosna MIlena.

 

Milenin partner, sa kojim je 2018. godine, dobila sina Tadiju, je Ivan Krstović, sin našeg legenradnog glumca Miodraga Mikija Krstovića. On nije krenuo očevim stopama, ali je zato uspešan producent, 

 

Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega - rekla je Milena svojevremeno. 

 

 

Koliko se vole, lepo ilustruje i to što znaju da uživaju u malim porodičnim trenucima, 

 

- Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam - rekla je jednom prilikom Milena.

 

 

Milena je članica Pozorišta na Terazijama, a šira publika je imala prilike da je bolje upozna u TV seriji "Nemoj da zvocaš", kao i u naslovnoj roli u filmu "Amanet". 

 

 

 

makonda-tracker