7. mesec u znaku sreće

Fotografije iz Atine otkrivaju kako Anđelka Prpić provodi TRUDNIČKE DANE: Osmeh govori da je ostvarila veliku želju

0

Trudnoća lepe glumice protiče u najboljem redu, a ona samo uživa i uživa 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Anđelka Prpić uveliko troši trudničke dane. Ona je već pred kraj sedmog meseca i trudnički stomačić sada je već nešto što je uvek u prvom planu.

 

Te najlepše dane Anđelka provodi u odličnom raspoloženju, trudi se da šeta, uživa u lepim danima i što da što više bude okružena ljudima koje voli.

 

Društvo joj često pravi sin, koji s nestrpljenjem isčekuje kraj trudnoće i dolazak novog člana porodice na svet.

 

 

Protekle lepe dane Anđelka je iskoristila kako bi radila stvari koje najviše voli, a koje u proteklom periodu zbog velikog broja obaveza nije mogla da priušti sebi.

 

Uprkos činjenici da već gazi 7. mesec trudnoće to je nije sprečilo da otputuje u Atinu i tamo poseti brojne lokalitete, muzej, galerije i prošeta prelepim ulicama ove evropske metropole. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Anđelka je podelila na Instagramu fotografije i svakoj je jedno zajedničko - prelepa je trudnica. Mnogi njeni fanovi i pratioci su je zasuli prelepim komentarima.

 

Iako je u poodmakloj trudnoći Anđelka je puna energije, a čini se da joj putovanje predstavlja veliko zadovoljstvo i da je konačno uspela da ispuni svoju veliku želju - da provede vreme sa porodicom, da putuje, upoznaje gradove i njihove atrakcije. 

 

 

makonda-tracker