prirodna i jednostavna

Imaju 2 ćerke i sina, ona mu je najveća podrška: Ko je lepa supruga Jakova Milatovića i NOVA PRVA DAMA Crne Gore?

0

Čini se da je Milena jedna obična devojka, koja je privržena porodici i suprugu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na predsedničkim izborima u Crnoj Gori svoje političke snage danas su odmerili aktuelni predsednik, Milo Đukanović i njegov protivkandidat Jakov Milatović, kandidat Pokreta "Evropa sad".

 

Prema dosadašnjim informacijma Milo Đukanović je izgubio ovu izbornu trku i na njegovo mesto sada će doći Jakov Milatović.

 

Sve oči javnosti proteklih dana bili su uprti u predsedničke kandidate, ali i njihove supruge koje su danas odmerile svoje modne snage.

 

 

I dok je Lidija Đukanović supruga podržala došavši sa njim na biračko mesto odevena u skupo odelo zelene boje, supruga Jakova Milatovića, Milena Milatović takođe je odabrala odelo, ali svetloplave boje. 

 

Celu kombinaciju upotpunila je belom bluzom, tašnom boje kože i salonkama u istoj nijansi, kao i diskretnim nakitom. Zanimljivo je da je u prvom krugu glasanja nosila identično odelo, ali u bordo boji.

 

Lepa Milena je supruga Jakova Milačića
Lepa Milena je supruga Jakova Milačićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čini se da je Milena mogla da nasluti pobedu svog supruga, jer je poznato da je svetloplava boja čest izbor uspešnih žena u politici. Ovu boju je na inauguraciji Donalda Trampa nosila njegova supruga Melanija, a za sličnu nijansu odlučila se i Džil Bajden na inauguraciji Džozefa Bajdena.

 

I Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanula Makrona, nosila je komplet u svetloplavoj boji na dan inauguracije.

 

Jednostavnom plavom kombinacijom Milena je oduševila crnogorsku javnost
Jednostavnom plavom kombinacijom Milena je oduševila crnogorsku javnost foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je pored svog supruga blistala, trudeći se da bude nasmajana i dobro raspoložena, a sada se ispostvilo da je za to imala i veoma dobar razlog. Naime, njen suprug će biti novi šef države, a ona prva dama Crne Gore. 

 

Uoči lokalnih izbora prošle godine, Milatović je u medijima predstavljen kao čovek „bez mrlje u karijeri i životu“, pristojan i porodičan čovek, koji potiče iz porodice koja je i po ocu i po majci poznata samo po dobru.

 

Za njega kažu da je radan i neumoran, posvećen otac ćerki Sare i Ane i sina Davida, brižan suprug, pažljiv sin i brat.

 

 

 

 

makonda-tracker