elegancija

Elegantno odelo, a u ruci – DIOR! Izdanje supruge Mila Đukanovića na glasanju ponovo privuklo pažnju

2

Borba za vlast u Crnoj Gori se nastavlja, a večeras će biti  poznato u čije ruke će otići novi predsednički mandat

foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U Crnoj Gori danas se bira predsednik države, a u trci su dva kandidata: Milo Đukanović, aktuelni predsednik države i Jakov Milatović, kandidat Pokreta "Evropa sad" i ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića.

 

Tokom dana na biračka mesta osim građana izašli su i predsednički kandidati, a sve oči javnosti osim u njih bile su uprte i u njihove lepše polovine.

 

Kao i mnogo puta do sad, Lidija Đukanović se odlučila za svedenu, ali vrlo upečatljivu kombinaciju, koja nije mogla da prođe neopaženo.

 

 

Aktuelna prva dama Crne Gore ozbiljno se pozabavila svojim stajlingom, kao i mnogo puta do sad. Ona je na glasanje stigla sa suprugom i sinom u elegantnoj odevnoj kombinaciji jake zelene boje.

 

Odelo modernog kroja savršeno je uklopila uz ešarpu na kojoj su dominirale zelena i teget boja, dok su cipele i torba bile gotovo identične nijanse krem boje. 

Supruga Mila Đukanovića uvek je elegantna i moderna
Supruga Mila Đukanovića uvek je elegantna i modernafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Za još elegantniji izgled Lidija je dodala diskretan nakit, kosu je uvila tako da blago pada do ramena, a ceo stajling upotpunila je crnim naočarima za sunce, koje predstavljaju jedan od aksesorara kojih se prva dama Crne Gore retko odriče.

 

Kako je izgledala pogledajte u galeriji koja sledi:

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker