"ISTINA JE SAMO MOJA"

Srce pevačice je osvojio ovaj POLITIČAR? Slao je helikopter po nju, a šuškalo se da mu je Jami posvetila svoj veliki HIT

0

Pevačica Jasna Milenković Jami bila je jedna od najpoželjnijih pevačica 1990-ih, a njeno ime su dovodili u vezi sa jednim poznatim političarem.

NIko od njih dvoje nije potvrdilo navodnu vezu
NIko od njih dvoje nije potvrdilo navodnu vezufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jasna Milenković Jami (56) bila je u žiži javnosti 1990-ih godina i osim po sjajnom stasu i atraktivnom oblačenju, bila je poznata i po hitovima "Čokolada" i "Šibica".

 

Njene pesme se i dan-danas pevaju na svim slavljima, a svako ko je bio makar na jednom njenom nastupu, zna da Jami ume da dovede atmosferu do usijanja bez minuta pauze da se odmori.

 

Na samom vrhuncu karijere, Jami je bila i jedna od najpoželjnijih pevačica, a uz njeno ime se vezivalo ime crnogorskog političara Mila Đukanovića te se spekulisalo da je pesma "Šta radiš ti u srcu mom?" posvećena upravo njemu.

 

Niko od njih dvoje nije ni demantovao ni potvrdio glasine o navodnoj vezi, a pevačica je jednom prilikom bila i više nego zagonetna.

- Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao "Mostovi okruga Medison". Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja - rekla je pevačica, a u jednoj ranijoj izjavi za medije je priznala da su sva pisanja tačna iako nikoga nije imenovala.

 

  • Upoznali su se na privatnoj zabavi

 

Jami je priznala pre nekoliko godina da se sa Milom upoznala u jednom podgoričkom hotelu, na jednoj privatnoj zabavi. 

 

Isto tako, potvrdila da je Đukanović po nju slao letelice iz Crne Gore za Beograd.

Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi – izjavila je Jami pre nekoliko godina u emisiji Bulevar b92 i dodala:

 

– Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: Evo ga, stigao je naš dragulj

Nikada nisu potvrdili ni demantovali navode da su bili u vezi
Nikada nisu potvrdili ni demantovali navode da su bili u vezifoto: EPA-EFE/MALTON DIBRA

Jami je nedavno za Kurir pričala o svom ljubavnom životu, pa je između ostalog priznala da je bila u ljubavnim vezama sa oženjenim muškarcima.


- Jesam! Mogu ti reći da to uopšte nije loš status. Jer ti u stvari nisi ljubavnica nego si prva. To je realno. Međutim, taj isti muškarac, ako bi pomislio da se razvede, recimo zbog mene, ja bih ga momentalno ostavila. To je moje mišljenje. Ako uradi danas meni, da neće da se pojavi neka nova Jami, pa da on ponovi tu priču, jer jednom razveden, uvek razveden - priznala je i dodala:

 

Nikada nisam htela na tuđim suzama da gradim svoju sreću, zbog čega nikada nisam išla do kraja, ali nije ni bilo potrebe, jer u takvom odnosu sam uvek bila i ostala prva.-

O vezi sa Milom Đukanovićem, Jami nije želela mnogo da priča.


- Pazi ti koliko je godina prošlo. To je priča devedesetih, to se šuškalo, ali niko nema dokaze, fotografije, ali priča je negde ostala do dana današnjeg. Da li je moguće da za ceo vek sve neke umišljene ribe, ribetine, bla, bla, bla, šta sve mukice nisu radile, nisu mogle ni da priđu toj priči, a ne da je nadmaše - rekla je.

 

- Sami ljudi su prepoznali ko je broj jedan u svemu i ove danas što misle da su broj jedan i da mogu na crtu s tom pričom su nebitne, nasilne na mišiće, a ja sam zauvek ćutala na tu temu, nikad nisam promovisala tu priču, a ni on. Svi su pričali sem nas dvoje. Oni koji su želeli da budu u trci i da se izbore za neko mesto na tu temu su smešni, a čim se ta priča provlači i dan-danas, to sve govori, a ja ćutim - rekla je Jami.

 

 

makonda-tracker