šuška se

Nakon Leona i Luke stiže i... Otkriven POL TREĆEG DETETA Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera?

0

Ana Ivanović i Bastian Švajnštajger obradovali su sve kada su nedavno otkrili da čekaju treće dete.

 

Ana Ivanović  i Bastijan važe za jedan od najskladnijih sportskih parova
Ana Ivanović i Bastijan važe za jedan od najskladnijih sportskih parova foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša tenisreka Ana Ivanović i nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger već duže vreme važe za jedan od najskladnijih parova u svetu sporta. Venčali su se 12. jula 2016. godine u Veneciji, a iz njihove ljubavi rodilo se dvoje naslednika, sinovi Leon i Luka. Prvog sina su dobili 2018 , a drugog 2019. godine.

 

Vest da jedna od najlepših teniserki koje su se ikada bavile ovim sportom i čuveni nemački reprezentativac čekaju novu prinovu, otkrili su javnosti početkom godine i to na veoma simpatičan način.

 

Sve su obavestili da je Ana u drugom stranju tako što su objavili zajedničku fotografiju, na kojoj Bastijan drži ruku na trudničkom stomačiću Ivanovićeve. Uz sve to, Ana je napisala jednu beskrajno lepu rečenicu

 

- Bastijan i ja smo sada brojčano nadjačani - poručila je Ana, jasno aludirajći da će uskoro u njihovoj porodici dece biti više nego roditelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Sada se napokon saznalo i kog pola će biti njihovo treće dete. Pre nekoliko dana, tokom razgovora sa nemačkim medijima, Ana je priznala da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ipak, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ana i Bastijan će ipak dobiti još jednog dečaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Sve protiče u najboljem redu, roditelji su srećni i zadovoljni, a na poslednjem pregledu lekar je saopštio Ani da će dobiti dečaka. Najbliži članovi porodice su upućeni u to – saznaje Kurir iz pouzdanih izvora.

 

 

makonda-tracker