upoznajte ga

Spojila ih je ZAJEDNIČKA STRAST: Ko je bogataš za kojeg se veruje da je NOVI DEČKO Anđeline Džoli?

0

Mnogi su njihove poglede i osmehe tokom sastanka protumačili kao početak nove romanse 

foto: BENS / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BENS / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanac Dejvid Majer de Rotšildom je član porodice Rotšild i najmlađe od troje dece Viktorije Lu Šot i Ser Evelina de Rotšilda iz Engleske.

 

Njegovo srednje ime „Majer“ je uzeto od imena osnivača bankarskog carstva porodice Rotšild, Majera Amšela Rotšilda. Najmlađi naslednik bankarskog bogatstva svoje porodice, de Rotšild, rođen je 1978. u Londonu, u Engleskoj.

 

Njegova majka je bila Amerikanka, ćerka Marsije Lu (rođena Vitni) i investitora Luisa M. Šota. 

 

 

Kao tinejdžer, de Rotšild je bio najbolje rangirani skakač na konju u britanskom juniorskom timu. Kasnije je odustao od sporta da bi nastavio sa obrazovanjem.

 

Dejvid Majer de Rotšildom je završio Oksford Bruks i dobio je diplomu političkih nauka i informacionih sistema. Godine 2002. upisuje delje strudije u Londonu gde je dobio diplomu prirodne medicine.

 

Sa 20 godina de Rotšild je pokrenuo sopstveni biznis u oblasti muzike, koji je kasnije prodao i kupio je organsku farmu od 1.100 jutara na Novom Zelandu. Nakon toga je pozvan da učestvuje u polarnoj ekspediciji. Ovo iskustvo ga je pretvorilo u preduzimljivog ekoavanturistu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Godine 2006. de Rotšild je proveo preko 100 dana prelazeći Arktik od Rusije do Kanade, čime je postao jedan od samo 42 osobe, i najmlađi Britanac, koji je ikada stigao do oba geografska pola.

 

Njegove ekspedicije su takođe dovele do osnivanja organizacije Advenčr Ekolodži. Ona služi kao zajednica i mreža za diskusiju o klimatskim promenama i povezanim problemima.

 

Upravo ove njegove aktivnosti dovele su ga u kontak sa Anđelinom Džoli, a ako je suditi prema govoru tela koji je mogao da se pročita tokom njihovog razgovora reklo bi se da među njima osim interesovanja za zdravu životnu sredinu može da bude i nečeg više. 

 


 

 

makonda-tracker