TOTALNA TRANSFORMACIJA

Povadila silikone, skinula demonsku tetovažu, krstila se: Najplaćenija zvezda Only Fans-a SADA izgleda NEPREPOZNATLJIVO

0

Blek Čajna je zarađivala 20 miliona dolara mesečno na OnlyFansu 2021. godine, što ju je činilo kreatorkom sa najvećom zaradom na platformi

foto:  Bauer-Griffin/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia
foto: Bauer-Griffin/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Čuvena američka zvezda Only Fansa Blek Čajna odlučila je da napusti stari život i krene u potpunu transformaciju, ne samo u fizičkom smislu, već i duhovno. 

 

Ona je odlučila da iz tela povadi sve silikone, filere, ali i da skine "demonsku" tetovažu koju je imala na kuku.

 

Kako je nedavno rekla za strane medije, krenula je na "putovanje isceljenja" nakon što je pronašla religiju. Ona je uklonila filere sa lica i implantate iz drugih delova tela, a onda je na red došla i tetovaža koju je uradila 2021. godine na svom levom kuku. 

 

 

Blek Čajna je podelila dva video snimka koji dokumentuju njeno putovanje u Henderson i posetu centu za lasersko uklanjanje tetovaža tokom vikenda.

 

- Otpuštam svu negativnu energiju koja me koči - objasnila je ona.

 

- Mora da se skine. Znate na šta mislim? Neću da imam nikakav žig zveri - bilo šta slično. Kada sam se prvi put tetovirala, to mi nije značilo. Jednostavno ne želim više ništa negativno ili demonsko na svom telu - bila je izričita Blek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

 

Čajni su pomagali da spakuje u automobil njeno dvoje dece - desetogodišnjeg sina Kinga Kaira Stivensona i šestogodišnju ćerku Drim Rene Kardašijan, koje je dobila sa bivšim verenicima Tajgom i Robom Kardašijanom.

 

U javnosti se spekulisalo o ceni koju je Čajna bila spremna da plati u laser centru kako bi nestala njena ogromna tetovaža. Mediji navode da se cena kreće od 100 dolara po tretmanu, ali može biti potrebno više od 12 sesija (u razmaku od šest do osam nedelja) da bi se potpuno uklonilo mastilo koje se nalazi u koži.

 

Glumica Black Hamptonsa nije samo uklonila veliku tetovažu, već je uklonila i dve manje, koje su je takođe vređale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

 

Bivša striptizeta je nedavno iskreno otkrila za DailiMail.com da se krštila i da joj je to pomoglo da se ponovno poveže sa Bogom. Zapravo, to je bio trenutak koji ju je inspirisalo da se posveti fizičkoj i mentalnoj promeni.

 

Tad je odlučila da ukloni sve filere, ali ono što je sve najviše iznenadilo jeste činjenica da je obrisala nalog sa OnlyFansa i time prekinula svoju "degradirajuću" karijeru. Takođe, odbacila je svoje zloglasno umetničko ime i ponovo vratila ime koje je dobila po rođenju. 

 

Ovako Blek Čajna izgleda sada
Ovako Blek Čajna izgleda sada foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

 

Ova 34-godišnja rijaliti zvezda objasnila je da je - nakon svog krštenja u maju prošle godine - došla do spoznaje da ne treba da nastavi da deli slike i video snimke na ovoj platformi, jer to nije ono što Bog želi da radi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker