ljubav ili posao?

Zavodljiva haljina i osmeh koji nije skidala sa lica: Anđelina Džoli u društvu jednog od najbogatijih ljudi na planeti

1

Glumica i bogataš su uslikani u centru Malibua dok su izlazili nakon tročasovnog sastanka iz restorana 

foto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena holivudska glumica Anđelina Džoli izazvala je opšte interesovanje javnosti nakon što je uslikana kako nakon tročasovnog sastanka sa poznatim biznismenom izlazi veoma dobro raspoložena iz jednog poznatog restorana u Malibuu.

 

Anđelina Džoli je provela čitava tri sata ćaskajući sa milijarderom Dejvidom Majerom de Rotšildom. Na fotografijama koje je objavio Pejdž Siks vidi se da je Anđelina veoma dobro raspoložena i da ne skida osmeh s lica, a društvo joj pravi čuveni britanski ekologo.

 

Za ovu priliku Džoli je nosila šik crnu haljinu sa izrezima koji su pokazivali njen vitak struk, a crne štikle celom izgledu dale su dodatnu dozu elegancije.

 

 

Ona je takođe nosila i tamne naočare za sunce, ali ono što nije želela i nije mogla da sakrije jeste oduševljenje i dobro raspoloženje zbog društva u kojem je bila.

 

Ona je prilikom hoda diskretno dodirivala svoju kosu, što su mnogi protumačili kao gest privlačenja pažnje i zavođanja koji je bio upućen Dejvidu Majeru. 

 

Dejvid Majer de Rotšild je deo najbogatije porodice na svetu. Čini se da je i njemu podjednako prijalo društvo lepe Anđeline, jer se i on neprestano osmehivao. 

 

 

I dok je Anđelina blistala u crnoj elegantnoj haljini, Dejvid je bio obučen u elegantno-ležernu odeću. Nosio je par tamnoplavih pantalona, sivu košulju, jaknu, crne mokasine i fanki prugaste čarape.

 

Dejvid Majer de Rotšild je zagovornik zaštite životne sredine, a zajedničko im je ti to što i on takođe želi da upozori i obavesti ljude o globalnom zagrevanju, baš kao i lepa glumica.

 

Anđelina Džoli i britanski milioner proveli tri sata na sastanku u restoranu
Anđelina Džoli i britanski milioner proveli tri sata na sastanku u restoranufoto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Anđelina Džoli je radila sa izbeglicama 20 godina kao specijalni izaslanik pri Ujedinjenim nacijama.

 

Upravo zbog sličnih stavova i tema kojima se bave ovaj susret je mogao biti vezan za posao, ali nije iskuljučeno ni da su se među njima javile neke iskre koje bi mogle da prerastu i u nešto više. 

 

Džoli nije bila u ozbiljnoj javnoj vezi od njenog rastanka od bivšeg supruga Breda Pita 2016. godine.

 

Crna pripijena haljina istakla je vitku liniju lepe glumice
Crna pripijena haljina istakla je vitku liniju lepe glumicefoto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Njih dvoje su 2019. proglašeni za samce, ali nisu bili u mogućnosti da završe sve detalje razvoda zbog nerešenog starateljstva i problema sa imovinom.

 

Džoli i Pit (59) dele šestoro dece: Medoksa (21), Paksa (19), Zaharu (18), Šajlo (16) i blizance Vivijen i Noks (14).

 

 

makonda-tracker