bajkovito

Sve u belom mermeru, masivni nameštaj i dnevni boravak iz snova: Ovo je porodični dom Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

0

Saška Veselinov i Đorđe Đoković postali su roditelji malog Aleksandra 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Rođeni brat najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov ostvarili su se u najvažnijoj životnoj ulozi - dobili su sina.

 

Za svog naslednika poznati par je odabrao staro srpsko ime Aleksandar. U večernjim satima porodica Đoković je daleko od grada, u Rumi organizovala porodično veselje, na kojem je za atmosferu bila zadužena Aleksandra Prijović.

 

Oni su  pozvali samo najbliže rođake, porodicu i prijatelje koji su ovo veselje upriličili po starim običajima, cepajući ponosom ocu majcu i pevajući stare srpske pesme.

 

 

Da podsetimo, Đorđe i Saška su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom i svojim najbližim članovima dva puta - prvo su se venčali u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su se mladenci i gosti ukrcali u privatne avione i uputili se za Crnu Goru gde je bila zakazana velika proslava.

 

Na njoj su pevali Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Milica Pavlović, Saša Kovačević i Aleksandra Prijović. Drugi dan bio je rezervisan za građansko venčanje, te su mladenci pored same obale još jednom izgovorili "da".

 

U medijima su mogli da se pročitaju navodi da ih je svadba koštala čak 150.000 evra, kao i da je samo pevačima plaćeno 65.000 evra. 

 

Prelepi mladenci uživali su u najlepšim trenucima u životu
Prelepi mladenci uživali su u najlepšim trenucima u životu foto: ATA Images

 

I pre nego što su upriličili svadbeno veselje Đorđe i Saška su već imali na umu gde će da sviju svoje porodično gnezdo. Uredili su ga prema svojim potrebama. 

 

Oni su se odlučili za veliku dnevnu sobu, iz koje se vide stepenice koje vode na sprat ispod, ogroman, ozidani kamin u kojem gori vatra, a nameštaj u ovoj prostoriji je izrađen od najfinijeg drveta.

 

Prostoriju su oplemenili cvećem i ukrasnim vazama, a Saška je pokazala i kupatilo koje je urađeno u keramici.

 

Bilo je to jedno od najskupljih venčanja na domaćoj javnoj sceni
Bilo je to jedno od najskupljih venčanja na domaćoj javnoj sceni foto: Instagram/printscreen

 

Ceo stan odiše prijatnom domaćinskom atmosferom, a ono što svi željno isčekuju jeste i da vidimo kako će izgledati soba malenog Aleksandra kada bude došao sa mamom iz porodilišta.

 

Kako poznati par još uvek sa javnošću nije podelio ove fotografije ostaje nam da zavirimo u one delove stana koje smo imali prilike da vidimo kada ih je Saška prikazivala na društvenoj mređi Instagra. 

 

1 / 6 Foto: Instagram / saskaveselinov

 

 

 

 

 

makonda-tracker