bavila se i modelingom

Bila je u vezi sa bratom Ane Nikolić, rodila dete fudbaleru: Omiljena TV VODITELJKA danas je potpuno NEPREPOZNATLJIVA

0

Manekenka Ljiljana Šoškić je iz manekenskih voda uplovila u voditeljske, a potom je nestala iz javnosti 

foto: Printscreen Youtube / Ruski rulet
foto: Printscreen Youtube / Ruski rulet

Nekadašnja manekenka Ljiljana Šoškić godinama se bavila manekenstvom, a oprobala se i u voditeljskim vodama. Nakon što je upoznala bosanskog fudbalera, Zlatana Muslimovića lepa Srpkinja je odlučila da se povuče iz javnosti i posveti se porodici.

 

Pre toga Ljiljanu smo osim na modnoj pisti imali priliku da gledamo i na malim ekranima u emisiji "Leteći start" kada je zamenila voditeljku Anu Mihajloski.

 

Iako je bila izuzetno popularna i važila je za jednu od najlepših devojaka sa domaće javne scene, ona se povukla u ilegalu. Ostvarila se u ulozi majke, ali nije dugo ostala u braku sa bosanskim reprezentativcem.

 

 

On je ubrzo nastavio dalje, oženio se iz novog braka dobio dvoje dece. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, što je potvrdila Ljiljana, kada mu je javno čestitala rođendan.

 

Šoškićeva, koja se posle duge pauze vratila modi, pre deset godina bila je u vezi s Markom Nikolićem, bratom pevačice Ane Nikolić, ali su raskinuli posle nekoliko meseci, piše Kurir.

 

 

Ljiljana se posle toga udala i dobila sina. Druži se s Minom Milutinović i Bojanom Rajić, a njene fotografije na Instagramu pokazuju da se skoro uopšte nije promenila.

 

- Apsolutni sam pobornik prirode. Ne koristim ništa veštačko jedino se negujem. Vodim zdrav život, okružena sam pozitivnim ljudima. To jeste priča koju svi govore, ali u mom slučaju daje rezultate - izjavila je svojevremeno za medije.

 

 

makonda-tracker