nadamo se da sedite!

Bila je NA IVICI, PREKLINJALI su je da potraži pomoć: Slavna lepotica se vratila – i NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA VIDI

0

Pre samo nekoliko meseci, poznata manekenka bila je glavna tema medija jer su svi strahovali za njeno duševno i fizičko stanje. Danas, ovo je samo ružna prošlost.

Manekenka Kara Delevinj u septembru 2022.
Manekenka Kara Delevinj u septembru 2022.foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana svečana ceremonija dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca (Screen Actors Guild Awards) – SAG nagrade, koja je okupila sam holivudski krem.


Pored brojnih poznatih glumaca, crvenim tepihom prošetale su i druge istaknute ličnosti iz svetskog šou-biznisa, a među njima se našla i manekenka Kara Delevinj.


Popularna Britanka, koja je proteklih godina više puta pokazala i svoj glumački talenat, pojavila se u neobičnom kombinezonu koji potpisuje modna kuća Carolina Herrera.

 

Manekenka Kara Delevinj na dodeli SAG nagrada
Manekenka Kara Delevinj na dodeli SAG nagradafoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

U pitanju je interesantan crni model sa dugim rukavima i nesvakidašnjim dubokim izrezom, koji od kukova ima neobičnu nadsuknju koja pada pored tela i prati je kratkim šlepom.


Kara je kosu podelila na razdeljak i pustila da pada niz leđa, a sve je zaokružila simpatičnim crnim cipelama otvorenih prstiju i crvenim ružom.

 

Ovo izdanje ujedno je i jedno od najlepših na dodeli SAG nagrada, a Kara danas uživa u komplimentima kako zbog svog stila i izgleda tako i zbog činjenice da je ponovo stala na noge posle teškog perioda kroz koji je prošla pre nekoliko meseci.

 

Manekenka Kara Delevinj na dodeli SAG nagrada
Manekenka Kara Delevinj na dodeli SAG nagradafoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Manekenka se prošlog leta našla u žiži interesovanja svetske javnosti nakon što je u više navrata uhvaćena u, najblaže rečeno, čudnom stanju.

 

Ona je najpre viđena na aerodromu u Los Anđelesu kako hoda u čarapama, bez šminke i raščupane kose, a sve vreme je nervozno pričala telefonom, vikala na ljude oko sebe, besno pušila, hvatala se za glavu...

 

Manekenka Kara Delevinj u septembru 2022.
Manekenka Kara Delevinj u septembru 2022.foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je tih dana viđana kako se ponaša "eratično", pisali su mediji, a TMZ je javio i da je njeni prijatelji mole da ode na rehabilitaciju zbog upotrebe narkotika.


Njena prijateljica i poznata australijska glumica Margo Robi uslikana je kako plače, a pisalo se da je fotografija nastala ispred Karine kuće, što je glumica kasnije demantovala.

Nizali su se naslovi o nervnom rastrojstvu Kare Delevinj, a sve je eskaliralo na dodeli Bilbord nagrada, kada je ona sve vreme pratila reperku Megan Di Stalion – do te mere da su je nazivali "progoniteljkom koja mora da se skloni od poznatih ličnosti".

Kara se nije oglašavala posle svih ovih incidenata, ali jedno je sigurno – ona je ponovo ona stara i spremna je da nas očara!

 

 

makonda-tracker