svestrana ličnost

Glumu NAJVIŠE VOLI, ali ima i TAJNI ZANAT i SKRIVENI TALENAT: Nema šanse da pogodite čime se sve bavi Jovana Gavrilović

0

Prve uloge odigrala je tako da ju je domaća javnost odmah s oduševljenjem prihvatila 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Mlada glumica Jovana Gavrilović u centar pažnje medija došla je pre nekoliko godina, nakon što je odigrala prve zapažene uloge u domaćim pozorišnim komadima i u popularnim serijama. 

 

Mnogi su zapazili njen talenat i trud, a 2019. godine je dobila prestižnu Sterijinu nagradu za glumačko ostvarenje u predstavi Petijin venac

 

Jovana je rođena Beograđanka, ima 33 godine i čini se da je pred njom lepa glumačka karijera. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da Jovana ima i mnogo drugih znanja, ali i talenata, pa ne treba da je brine lepa budućnost. 

 

 

Naime, Jovana je pre nego što je upisala glumu išla u srednju zubotehničku školu, gde je naučila jedan lep zanat. Iako su prošle godine od kada je završila srednju školu znanje još uvek čuva.

 

- Umem da izmodelujem zub. To jeste kreativno, nalik mikrovajarstvu. Školovala sam se da kreiram zube prateći njihovu anatomiju, a to jeste kao neko malo umetničko delo - otkrila je Jovana za TV Ekran i dodala da to nije ništa neobično.

 

Jovana Gavrilović ima dva skrivena talenta
Jovana Gavrilović ima dva skrivena talenta foto: Zorana Jevtić

 

- Ima mnogo glumaca koji su završili neočekivane škole ili čak i neke druge fakultete pre glume. Da ne pričam kako mnogi završe akademiju pa pređu na neku drugu delatnost. Mnogo glumaca radi više paralelnih stvari, bave se pisanjem, muzikom, sportom... Branko Janković proizvodi mlečne proizvode i ima fantastičan brend visokog kvaliteta - istakla je glumica.

 

Ipak, ovde njenim talentima nije kraj. Jovana je poprilično aktivna na društvenim mrežama, a kada smo zavirili na njen profil bilo je tu mnogo čega zanimljivog. 

 

 

Pažnju je privuklo Jovanino pevačko nadahnuće i žar kojim je svojim pratiocima pokazala da je i muzika njena velika ljubav. Jovana zna da svira gitaru, a čini se da joj i pevanje i te kako ide od ruke.

 

 

Poslušajte kako Jovana izvodi pesmu čuvene Adel "Hello", pa i sami procenite ima li Jovana talenat za muziku ili joj je ipak bolje da se drži dasaka koje život znače. 

 

makonda-tracker