(foto)

Od razvoda ga ni sa kim nisu povezivali: Jovan Memedović u društvu plavokose lepotice razočarao dame

0

Koga ljubi voditelj Jovan Memedović nakon što se rastao od supruge, godinama se pitaju mnogi

foto: Printcreen/Youtube/RTS
foto: Printcreen/Youtube/RTS

Televizijski voditelj Jovan Memedović (62) trudi se da sakrije svoju privatnost od medija, pa se ne zna mnogo o tome šta se događa u njegovom životu daleko od kamera.


Tako je mnogo kasnije otkriveno da se razveo, a do sada na retkim javnom događajima na kojima se pojavljivao nije bio u društvu dama.

 

Međutim, sada je Memedović pri put, na otvaranju jedne vinarije u Beogradu, viđen u društvu neke žene, što je podstaklo pisanje medija bi ona mogla biti njegova nova devojka mogla da bude njegova devojka, što voditelj nije komentarisao. Njih dvoje bili su za stolom sa književnicom Mirjanom Bobić Mojsilović, a nijedna od fotografija s ovog događaja ne pokazuje da među njima postoji nešto više.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U pitanju je Snežana, za koju Story piše da je producentkinja i da se ranije bavila fudbalom, a ovaj portal tvrdi da se voditelj i ona nisu razdvajali cele večeri, što je "pokazatelj da su svakako našli zajednički jezik", tvrdi Story.


Jovan Memedović je, inače, dugo bio u braku s Mirjanom, s kojom ima sina Uroša i ćerku Mašu, a mediji su pre izvesnog vremena otkrili da se voditelj razveo 2014. godine.

 


Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu — rekao je tada voditelj u jednom intervjuu za domaće medije.


Nekadašnji par upoznao se sada već davne 1992. godine, u jednom prestoničkom rekreativnom centru. Vrlo brzo se rodila ljubav, a nju su brakom krunisali posle godinu dana zabavljanja.


 

 

makonda-tracker