ispovest

Jedna noć ga je umalo koštala karijere: "Odigrao sam utakmicu života, onda se trudna žena pojavila na mojim vratima"

0

Za bivšeg engleskog fudbalera Denija Simpsona bili je to turbulentnih 4, 5 meseci.

foto: EPA/TIM KEETON
foto: EPA/TIM KEETON

Bivši engleski fudbaler Deni Simpson (37) nedavno se u podkastu "Under the Cosh" prisetio jednog nemilog događaja sa početka karijere koje mu je u potpunosti promenilo život.

 

Deni Simpson je odigrao samo nekoliko nastupa za Mančester junajted tokom svog boravka na Old Trafordu, ali je uspeo da ulepša teren protiv Rome u Ligi šampiona, pre nego što je doživeo ogroman šok.

 

Na početku karijere bio je veliki potencijal, a tako je mislio i Ser Aleks Ferguson koji ga je poslao na teren protiv Rome u Ligi šampiona sa 20 godina.


- Ljudi to ne znaju, ali nemam ništa protiv da to kažem - počeo je Simpson priču u podcastu "Under The Cosh".

-Igrao sam protiv Rome u gostima u Ligi šampiona, remizirao 1-1, mislim da je Đerar Pike postigao gol. Sledećeg dana, neko mi je pozvonio na vrata - počeo je svoju priču Deni Simpson.

 

- Zdravo?' Ah, to je... Neću reći ime, ali sam bio kao o da, uđi- ispričao je Deni Simpson.

 

- Ova devojka se pojavila na mojim vratima, u petom mesecu trudnoće, rekavši mi da sam ja otac. Zamislite, upravo sam igrao u Ligi šampiona, bila je to najveća noć u mom životu, a 24 sata kasnije došla je neka ptičica i govori da je trudna - ispričao je fudbaler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DS (@dannysimpson)

Simpson,koji će samo nekoliko nedelja kasnije napuniti 20 godina, otkrio je da mu je saigrač Rio Ferdinand bio velika podrška tokom nekoliko turbulentnih meseci koji su usledili.

 

Priznao je i da ga je nedostatak fudbala u prvom timu tokom kraja sezone, zajedno sa stresom i iskušenjem na koje je naišao, na kraju je nagnao da zatraži pozajmicu u "Ipswich Town".

 

- Ja sam dete u tom trenutku, imam ovu advokaticu koja kaže da želi ovu kuću i ovo i to. Skratimo priču, prošao sam test, a očigledno dete nije bilo moje. Bilo je to ludih četiri-šest meseci. Ludilo.- završio je svoju priču bivši engleski fudaler.
 

Ispostavilo se da mu je nastup protiv Rome bio poslednji u dresu Junajteda. 

 

makonda-tracker