bizarno... ili ne?

Ni za 10 dana ne biste pogodili: Znate li šta je OBAVEZAN DEO prtljaga kraljevske porodice na svakom putovanju?

0

Kraljevska porodica je poznata po brojnim pravilima koje članovi poštuju i mnogima se to čini kao nemoguća misija, živeti po strogim načelima.

Članovi kraljevske porodice
Članovi kraljevske porodicefoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Život u kraljevskoj porodici nije nimalo lak, ako zanemarite lepe haljine, odela, manire i pojavljivanje u medijima. Oni su svakodnevno izloženi oku javnosti, a ukoliko ne poštuju stroga pravila, bivaju sankcionisani.

 

Međutim, osim toga, članovi kraljevske porodice moraju uvek da budu spremni na sve, pa je tako zanimljiv detalj da na svako putovanje nose i crninu u svom prtljagu, naročito kada je kraljica Elizabeta II saznala da joj je preminuo otac tokom svog putovanja u Keniju.

 

Elizabeti su tako morali na aerodrom da dostave crnu haljinu, jer ona nikako nije mogla da pretpostavi da će već sa 25 godina postati kraljica.

 

Članovi kraljevske porodice
Članovi kraljevske porodicefoto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Ali, ovo nije ništa toliko šokantno u poređenju sa nečim što će vas prilično začuditi. Naime, članovi kraljevske porodice na svako svoje putovanje u inostranstvo nose i zalihe krvi jer se nikad ne zna da li će nekome zatrebati hitna transfuzija i da li će uspeti da nađe odgovarajuću krvnu grupu.

 

Kao i uvek, ništa novo da nas Britanci i njihova pravila iznenađuju, ovo je pokrenulo i brojne komentare onih koji nisu na strani kraljevstva, pa su tako mnogi mišljenja da je to preveliko preterivanje i da su i oni samo obični ljudi, koji mogu da se presvuku i kad dođu kući, u slučaju neke tragedije koja ih je zadesila.

 

 

makonda-tracker