živi u njima, živi kroz nju

Na licima osmesi, a u srcima – praznina i tuga: Deca Siniše Mihajlovića podelila fotografiju bolnog trenutka za porodicu

0

Lepa Viktorija Mihajlović pokazala je da lik i delo njenog oca žive kroz one koji su ga najviše voleli 

foto: Instagram / vickymiha
foto: Instagram / vickymiha

Naš proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović izgubio je pre oko mesec dana životnu bitku. Iza njega je ostala porodica, koja ne dozvoljava da prođe i jedan dan, a da ga se ne sete, da ne objave neku fotografiju u njegovu čast. 

 

Na društvenim mrežama supruga i ćerka Siniše Mihajlovića često dele svoja osećanja i sećanja na glavu porodice i čoveka kojeg su neizmerno volele.

 

Svojom porukom uoči Božića Viktorija je rasplakala ceo Balkan, a novim fotografijama na Instagramu podsetila je sve na to koliko je Siniša bio poznat i voljen ne samo u Srbiji, već i u Italiji, ali i u drugim delovima sveta. 

Najnovije fotografije koje je objavila na društvenim mrežama pokazale su koliko su rane još sveže, koliko još uvek pati, ali ne dozvoljava da uspomena na njenog oca utihne ni u jednom trenutku

 

Deca Siniše Mihajlovića ovako čuvaju uspomenu na oca
Deca Siniše Mihajlovića ovako čuvaju uspomenu na oca foto: Instagram / vickymih

 

Na njiima se vidi da je ćerka Siniše Mihajlovića sa braćom na fudbalskom stadionu, a na tribinama veliki plakat sa likom njihovog oca.

 

Na drugoj deca čuvenog fudbalera pokazala koliko im otac nedostaje. Najmlađi sin u rukama drži očev dres sa potpisima i brojem 11. 

 

Iako Viktorija na licu ima osmeh tuga koja je u njenom srcu, ali i srcu njene braće gotovo da se "vidi" u vazduhu. 

 

Da podsetimo, Siniša Mihajlović je sahranjen 19. decembra u Rimu. On je životnu bitku sa opakom bolešću izgubio u svojoj 54. godini, a iza njega je ostala supruga Arijana i njegovo petoro dece. 

 

 

 

makonda-tracker