da li je ovo ona?

DIRLJIV SNIMAK preplavio društvene mreže: Pronađena turska glumica za koju se strepelo da je nestala u zemljotresu?

0

Nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, pojavila se informacija da je nestala glumica Džansu Dere, koju je domaća publika obožavala u serijama "Sulejman Veličanstveni" i "Ezel"

Džansu Dere navodno je konačno viđena posle zemljotresa koji je pogodio Tursku
Džansu Dere navodno je konačno viđena posle zemljotresa koji je pogodio Turskufoto: JOSE OLIVA / JOSE OLIVA / ContactoPhoto / Profimedia

Tursku i Siriju je 6. februara pogodio snažan zemljotres, u kom je do 14. februara potvrđeno više od 41.000 smrtnih slučajeva.


Dok tamošnje stanovnivštvo i svet pokušavaju da pomognu pogođenima, mnogi još uvek tragaju za svojim najmilijima, a strani mediji javili su juče da je navodno nestala glumica Džansu Dere (42), koja je na našim prostorima poznata po ulogama u mnogim televizijskim serijama.


Samo neke od njih su "Sila", "Sulejman Veličanstveni", "Majka" i "Ezel", a Džansu iza sebe ima dugogodišnju i vrlo uspešnu karijeru.

 

Kuća Džansu Dere navodno se nalazi na mestu pogođenim razornim zemljotresom
Kuća Džansu Dere navodno se nalazi na mestu pogođenim razornim zemljotresomfoto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Kako su pisali turski mediji, glumica nije viđena od zemljotresa, a njena kuća nalazi se, tvrde oni, upravo u području na kom se dogodio potres.

 

Međutim, sada se pojavio snimak zbog kog njeni fanovi tvrde da je Džansu Dere živa, zdrava i već uključena u humanitarnu akciju za pomoć svima koji su ostali bez domova.

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je snimak na kom se vidi akcija prikupljanja pomoći, a u jednom njegovom delu navodno se vidi Džansu Dere kako s drugim kolegama glumcima učestvuje u pakovanju paketa.


– Paketi se utovaruju u kamione iz ruke u ruku, a Jenikapi je i dalje središte solidarnosti. U centru, gde umetnici dolaze da pruže podršku, volonteri nastavljaju rad 24 sata dnevno – navodi se u opisu snimka.

 

 

makonda-tracker