otišli u veći stan

Relja i Nikolija se preselili na Vračar: Muzičar pokazao omiljeni kutak u njihovom novom ljubavnom gnezdu

0

Relja i Nikolija već godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Relja i Nikolija
Relja i Nikolijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Već i vrapci znaju ljubavnu priču Nikolije i Relje. Prve varnice sevnule su na snimanju spota Alkohola litar 2014. godine, a ubrzo nakon toga objavili su da čekaju bebu. Prvo su dobili Reu, da bi u julu 2021. godine postali roditelji po drugi put.

 

Opet su dobili ćerku, međutim pošto ne vole da dele svoju intimu niti stvari iz privatnog života sa medijima, javnost punih sedam meseci nije saznala ime bebe.

 

Nikolija tokom trudnoće čak nije delila fotografije na kojima joj se vidi stomak, niti su Relja i ona pričali o ovim radosnim vestima, a ni po izlasku iz porodilišta nisu bili previše pričljivi pred okupljenim medijima.

 

 

Nikada se nisam bolje osećala. Ovo je poseban trenutak u mom životu, postala sam majka i presrećna sam što smo se Relja i ja ostvarili u ulozi roditelja — kratko je prokomentarisala srećna mama Nikolija kad je izašla iz porodilišta.

 

A onda, sedam meseci kasnije, Nikolija je otkrila kako im se zove druga ćerka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana — rekla je Nikolija za Hello.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Nikolija i Relja su po pisanjima medija živeli u stanu Vesne Zmijanac, Nikolijine mame. Međutim, kako su preneli domaći portali, oni su, pošto su sada postali četvoročlana porodica, želeli više prostora. Zato su odlučili da presele u veći stan. Izbor je navodno pao na jedan luksuzni penthaus na Vračaru.

 

U svakom slučaju, Relja koji inače nije baš preaktivan na društvenim mrežama, podelio je tri fotografije iz njihovog novog ljubavnog gnezda.

 

Izgleda da mu je garnitura omiljeno mesto za izležavanje
Izgleda da mu je garnitura omiljeno mesto za izležavanjefoto: Relja Popović Instagram

Iz tih fotografija se može zaključiti da je Reljino omiljeno mesto u novom stanu garnitura u dnevnoj sobi, pošto se na dve od tri slike izležava na njima. Garnitura je bež boje, a na prvoj fotografiji se u pozadini vidi i veliki plazma TV, kao i orman.

 

Dnevna soba je u svetlim tonovima
Dnevna soba je u svetlim tonovima foto: Relja Popović Instagram

Druga fotografija prikazuje police sa knjigama, jednu umetničku sliku na zidu, kao i sto u dnevnoj sobi.

 

Pogled sa terase
Pogled sa terasefoto: Relja Popović Instagram

Treća fotografija prikazuje pogled na ulicu koji se pruža sa terase, a odokoativno bismo rekli, obzirom na visinu, da je njihov stan minimun na petom - šestom spratu.

 

Relja čita Seneku
Relja čita Seneku foto: Relja Popović Instagram

A uz to, Relja nam pokazao i šta voli da čita u trenucima opuštanja. U pitanju je knjiga Kako umreti. U pitanju je filozofsko štivo, koje okuplja misli na jednu ne baš veselu temu, čuvenog rimskog filozofa Seneke.  

 

 

 

makonda-tracker