ne sumnjamo u nju

Kao glumica je već postigla OGROMAN USPEH: Otkriveno koja naša pevačica će naslediti Milicu Pavlović u popularnoj seriji

0

Snimanje druge sezone ove serije bi trebalo da počne za nekoliko meseci.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Serija "Pevačica" prati priču mlade pevačice Ivana Lazić, koja osvaja prvo mesto na jednom takmičenju, nakon čega su joj se širom otvorila vrata estrade i fensi života.

 

Nakon toga Ivana postaje slavna i popularna, iz malog grada se seli u prestonicu, ne može da postigne da nastupi svuda gde je traže, a i najveći producent u zemlji se zaljubljuje u nju. Ipak, iako sve kreće lepo, na kraju se dešava niz peripetija i dolazi do ubistva mlade pevačice.

 

Šta će se desiti dalje bi trebalo da saznamo relativno brzo, pošto snimanje nastavka popularne serije bi prema nekim navodima moglo da krene već u prvoj polovini naredne godine.

 

A fanovi su izuzetno radoznali da čuju koja ekipa glumaca će se pojaviti ovoga puta. Ko će otići, ko će ostati, ko će doći od novih imena.

 

 

Milica Todorović
foto: Instagram / Milica Todorović

 

U prvom seriju glumila je Milica Pavlović, a po svemu sudeći naslediće je jedna koleginica, ali i imenjakinja. Kako pišu domaći mediji u pitanju je Milica Todorović, koja je trenutno još uvek u pregovorima oko ovog projekta.

 

Iz produkcije su očigledno sigurni da će odabir Milice Todorović biti pun pogodak, pošto su, kako piše portal 24sedam, spremni da joj ponude ogroman novac za ovu ulogu.

 

Cifra koja je trenutno aktuelna je vrtoglavih 20.000 evra, ali pošto su pregovori trenutno u toku – nije poznato da li će ova brojka ostati ili će se menjati.

 

Inače, Milici ovo ne bi bio prvi put da se pojavi na filmu. Već je odigrala glavnu rolu u operi "Vreme cigana" Emira Kusturice sa Stevanom Anđelkovićem, a imala je svoj momenat i u američkom ostvarenju "Običan čovek".

 

 

makonda-tracker