imaju dve ćerke

"Više nismo muž i žena": Kraj ljubavi nakon 5 godina braka

0

Pevač Aleksa Perović i njegova izabranica Milica Pajčin imaju dve ćerke Lunu i Srnu, a sada su rešili da stave tačku na svoj brak.

Pevač Aleksa Perović i njegova izabranica Milica Pajčin stavili su tačku na svoj brak.
Pevač Aleksa Perović i njegova izabranica Milica Pajčin stavili su tačku na svoj brak.foto: Printscreen/Instagram/aleksaperovic

Pevač Aleksa Perović (28) postao je publici poznat zahvaljujući muzičkim takmičenjima "X factor" i pobedom u "Zvezdama Granda" 2017. godine.

 

Godinu dana nakon pobede u muzičkom takmičenju, oženio se influenserkom Milicom Pajčin.

 

Sve je delovalo kao prava bajka, a iz njihove ljubavi su se rodile Luna i Srna.

 

Ipak, nakon pet godina braka, mladi bračni par je odlučio da se rastane, a svoju odluku su podelili sa obožavaocima na društvenim mrežama.  

 

Uz zajedničku fotografiju iz perioda najveće sreće, Milica i Aleksa su objasnili pratiocima da su dugo razmišljali da li da se uopšte oglašavaju o razvodu.

Milica i Aleksa bili su 5 godina u braku i imaju 2 ćerke.
Milica i Aleksa bili su 5 godina u braku i imaju 2 ćerke.foto: Damir Dervišagić

– Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž - žena par, već partneri - prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete - kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne - nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu – napisali su ispod fotografije.

 

Kako su rekli, dugo je trebalo da dođu do ove tačke prijateljskog razlaza i da im je u tome pomogla terapeutkinja. 

Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: "Ah, bili su suviše mladi, ah" - ako se stvari gledaju površno i na prvu - da. Ako se uđe malo dublje, bogami, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snalazile poslednjih šest godina. A bogami, bilo ih. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. –

 

Za kraj, napisali su da će i dalje podržavati jedno drugo obrazloživši da njihov brak nije nastao po impulsu. 

 

–  Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo. Ako neko pita, opet bismo uradili sve isto. U potpisu, Aleksa P. i Milica P –

 

makonda-tracker