nije želela da...

Kristina Radenković otkrila kako se oseća i zašto je ĆUTALA 15 DANA nakon što je polomila obe ruke

0

Kristina Radenković, voditeljka Slagalice, po prvi put se oglasila nakon 15 dana od nezgode u kojoj je polomila obe ruke.

 

Kristina je nezgodu imala na skijanju
Kristina je nezgodu imala na skijanjufoto: Instagram

Pre 15 dana mnoge je zatekla vest da je Kristina Radenković doživela povredu na godišnjem odmoru, na kome je u Francuskoj bila sa suprugom Nikolom Radojevićem i decom - ćerkom Tarom i sinom Roganom.

 

Tada su domaći mediji pisali da je jedna od omiljenih naših voditeljki hitno primljena na Institut za ortopediju na Banjici, ali se sama Kristina nakon toga nije oglašavala.

 

Lepa voditeljka je sada rešila da prekine medijsku tišinu i svima ispriča šta se zaista desilo i kako je došlo do povrede.

 

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene - kaže Kristina.

 

U Francuskoj su joj savetovali da čim stigne kući ode do bolnice, kako bi videli koji su dalji koraci. Nakon razmišljana, doktori su zaključili da će Kristina morati da bude operisana.


- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor je dao sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju - otkriva Kristina.

 


Iako je ova informacija našla put do medija, ona sama nije želela da novine i portali baš pišu o tome. Na taj način je objasnila i što se sve do sada nije oglašavala po ovom pitanju.


- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža - kaže voditeljka.

 


Kako kaže, trenutno je u fazi oporavka, a to što su joj ruke i gipsu, nije je sprečilo da dolazi na posao.

 

- Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno - navela je Kristina u izjavi RTS.


 

 

makonda-tracker