kriza je prevaziđena

"Muž mi je, što bi rekli, CAR!" Kristina Radenković otkrila detalje o svom braku i podsetila šta je NAJVAŽNIJE U LJUBAVI

0

Lepa voditeljka je potpuno otvoreno govorila o svom odnosu sa suprugom i otkrila kako su uspeli da prevaziđu nedavni problem

foto: Instagram
foto: Instagram

Kristinu Radenković, popularnu voditeljku i glumicu, veoma često gledamo na televiziji, i to u raznim ulogama. U poslednjih mesec dana je vodila specijalnu emisiju koja se emitovala povodom Svetskog prvenstva u fudbalu, a inače smo najčešće navikli da je vidimo u popularnim kvizovima „Stigni me ako znaš“ i „Slagalica.“

 

Ali malo ko zna da je Radenkovićeva veoma obrazovana devojka. Ona je završila dva fakulteta: najpre je pohađala Prirodno-matematički fakultet, i to samo zato jer joj je majka postavila uslov da očisti prvu godinu da bi mogla da se oproba i na Akademiji umetnosti. To joj nije bio nikakav problem i sada ima diplome obe ove ustanove.

 

I na ljubavnom planu joj je sve krenulo u najboljem redu. Već više od pet godina je u skladnoj vezi sa Nikolom Radojevićem. Dobili su i dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana, a iako je mnogim bilo neobično što nisu stali pred oltar, njima to nije nikakav problem i onu uživaju u svojoj vanbračnoj zajednici.

 

Njihova ljubav i poznastvo su počeli potpuno slučajno, i to je iz jednog divnog i humanog razloga. Naime, za sve je odgovoran jedan pas.

 

- Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizit kartu, a ostalo je istorija - izjavila je lepa voditeljka svojevremeno.

 

Ali, i u najskladnijim vezama kad tad dođe do nekog težeg perioda, pa je tako bilo i kod njih. To se desilo baš nedavno, u poslednjih par meseci. Ali ono što je najbitnije je to da su iz nedaća izašli zajedno i da je njihova ljubav sad još jača.

 

 

- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu – rekla je lepa voditeljka za emisiju Kec na jedanest na K1.

 

Kako kaže, bez njegove velike podrške ona ne bi uspela da se bavi svojom poslom, pošto jednostavno ne bi mogla da stigne sve od silnih obaveza.

 

 

- Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – ispričala je Kristina i po ko zna koji put nam dokazala da je su ljubav, razumevanje i podrška partneru najbitniji za srećnu i skladnu zajednicu.

 

 

makonda-tracker