teška odluka

Kralj Čarls doneo TEŠKU odluku: Napraviće IZUZETAK prvi put nakon 45 godina

0

Kralj Čarls će ove godine napraviti veliki izuzetak, jer ne želi ništa da prepusti slučaju.

Kralj Čarls želi da bude primer ostalima.
Kralj Čarls želi da bude primer ostalima.foto: EPA-EFE/ANDREW BOYERS

Nešto manje od tri meseca je ostalo do krunisanja kralja Čarlsa III, koji je presto preuzeo nakon smrti majke, kraljice Elizabete Druge 8. septembra prošle godine.

 

Trodnevna proslava krunisanja će započeti službenom ceremonijom 6. maja u Vestminsterskoj opatiji, a biće održan i svečani koncert u dvorcu Vindzor.

 

I dok se još uvek spekuliše da li će njegov mlađi sin princ Hari i njegova supruga Megan Markl prisustvovati njegovom krunisanju zbog situacije koja je zavladala u kraljevskoj porodici nakon izlaska dokumentarca "Hari i Megan" i Harijevih memoara "Rezerva", ipak se neke stvari sa sigurnošću mogu reći.

 

Kralj Čarls je doneo jednu neočekivanu odluku, jer ne želi ništa da prepusti slučaju.

Naime, kralj Čarls III je odlučio da ove godine ne ide na skijanje u Klosters sa prijateljima.

 

Skijanje je u kraljevskoj porodici veoma popularno i neizostavan način odmora već 45 godina, a februar je svake godine "rezervisan" za zimovanje u Švajcarskoj.

 

Ipak, kralj sada želi da sopstvenim primerom pokaže smanjenje troškova života, ali i da se sačuva od eventualnih povreda i da bude siguran da će biti zdrav kada dođe "veliki dan". 

 

- Mnogi su faktori u igri, ne samo da je loše ići na skijanje tokom krize, a kralj nije baš razmetljiva osoba, već bi bilo loše kada bi se na skijanju dogodila neka nesreća - poručuju iz palate.

 

makonda-tracker