šta li će reći?

Neće više da ćuti: Kralj Čarls rešio da uzvrati udarac Hariju i Megan?

0

Kako pišu strani mediji, kralj Čarls bi uskoro mogao da ispriča svoju stranu priče i odgovori na sve izrečene optužbe sina i snaje.

foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Princ Hari se stvarno nije suzdržavao u svojim memoarima "Rezerva", ali do sada se kraljevska porodica držala po strani. NIsu ništa rekla kao odgovor na Harijeve izrečene tvrdnje. Može se reći da su se pravili kao da se ništa nije dogodilo.

 

Kako prenosi Mirror, kralj Čarls je izgleda u pregovorima da izda neku vrstu odgovora na sinovljevu knjigu.

 

Naim, kako pišu strani mediji, kralj Čarls se priprema da uradi "značajan" intervju za BBC, što bi bio njegov prvi veliki intervju kao monarha, i da kaže da razmatra mogućnost da ispriča svoju stranu priče.

– Planovi su veću u toku i izveštavanje o krunisanju na BBC-ju, uključujući i profil monarha. Izbegavanje tema na intervjuima se ne radi, tako da sve to otežava stvari. Čak i jedan mali komentar o Hariju i Megan bi mogao da bude vest širom sveta. To bi takođe moglo da izazove Harijev odgovor, koji bi bio nepredvidiv. Sve je veoma delikatno – kaže dobro obavešten izvor.

 

– Ostaje opcija da porodica jednostavno snimi govor za krunisanje ili sadržaj i pošalju. To bi omogućilo kontrolu nad onim što je rečeno i ne bi se obraćalo direktno Hariju i Megan – kaže izvor. 

 

Podsetimo, pre nekoliko dana se pojavila vest da kralj Čarls želi Harija i Megan na krunisanju, ali da je Vilijam skeptičan da bi njegov brat mogao dolazak da iskoristi da bude u centru pažnje i da je nepredvidivo šta bi mogao da uradi.

 

makonda-tracker