"MISLIO SAM DA JE IZDAHNULA"

Venčanje u Las Vegasu, a potom STRAVIČAN PERIOD o kom dugo nisu pričali: Ko je 15 GODINA MLAĐA supruga Tonija Cetinskog?

0

Prošle su četiri godine i oni su tek skoro smogli snage da progovore o tome.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImage
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImage

Toni Cetinski je od 2014. godine u braku sa Dubravkom. Njihovo venčanje je bilo u Las Vegasu, dok su crkveno u Opatiji održali tek sedam godina kasnije. 

 

Ovaj par je pre četiri godine prošao kroz jako stresan period kada je Dubravka doživela moždani udar. Kako Toni kaže, mislio je da je već gotovo i da neće moći da učini ništa za svoju suprugu.

 

- Došao sam na terasu, video sam da se trese. Dobila je tumor na mozgu koji se manifestovao kao ‘gran mal’, što je zapravo teži oblik epilepsije, koliko ja razumem. Ne možete odmah znati šta je to. Nije bilo važno, onda je izdahnula, i onda sam mislio da je sve gotovo, ali to je proces kada se ona smiri i onda je nekako došla sebi - rekao je Toni.

 

Prema Dubravkinim rečima, ona je zanemarila simptome koje je osetila par dana ranije.

 

- Trećeg dana mi je oduzeta desna ruka i desna noga, počele su da se grče i samo sam pala - rekla je ona.

 

Toni Cetinski, Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom
foto: Damir Dervišagić

Strah je najveći neprijatelj svakog čoveka, a Dubravka je otkrila kako je imala neizmernu podršku supruga i porodice.

 

- U početku je bilo jako teško jer ulaziš u strah, a strah je zapravo najgori i tu je tvoja podrška neophodna. Imala sam podršku majke, supruga, porodice - iskrena je bila ona.

 

Inače, ovo je Toniju treći brak, prvi put se ženio lepom Antonelom Butigan, s kojom je dobio sina Kristijana, ali su se rastali nakon pet godina. Nakon toga je bio u sedmoodišnjoj vezi koju je krunisao brakom, u kom je dobio i ćerku, ali ljubav ipak nije opstala.

Konačno, skrasio se pored 15 godina mlađe Dubravke, a upoznao ju je na proslavi kod zajedničkog prijatelja. 

 

- Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju - napisao je Toni ispod jedne fotografije.

Dubravka i Toni nakon života u Zagrebu su rešili da svoj dom osnuju u Rovinju, gde i danas žive.

 

 

makonda-tracker