fascinantna je

Sa 14 godina je ZAPREPASTILA SRBIJU svojim glasom: Kako danas izgleda devojčica magičnog glasa Lena Stamenković?

0

Kao devojčica je očarala Srbiju svojim prelepim glasom, a danas izgleda neprepoznatljivo 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Lepa devojčica Lena Stamenković kao dete je stala na scenu velikog muzičkog takmičenja za decu i svojim glasom, ali i nastupom i hrabrošću očarala sve. 

 

Te 2014. godine ostvarila je svoj veliki san, da otpeva pesmu pred milionskim auditorijumom i uprkos tome što je došla do samog finala u takmičenju, nakon njega nismo imali prilike da je više vidimo u javnosti.

 

Čini se da je Lena čekala svojih pet minuta i da je radila na sebi i svom glasu i sada kada je napunila 18 godina može da počne da ostvaruje svoj san.

 

 

Ona je gostovala u emisiji "Pusti brigu" kod Suzane Petričević i tada smo imali prilike da čujemo koliko je napredovala u muzičkom smislu, ali i koliko se promenila. 

 

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni popularnog šou programa, Lena je izazvala ovacije čitavog studija, nakon čega je dogurala do samog finala takmičenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena (@lenastamenkovich)

 

Nakon takmičenja Lena je ostvarila još jedan svoj san, a to je da se oproba u glumi, pa je bila deo jedne pozorišne predstave. 

 

Danas, slobodno se može reći Lena je izrasla u pravu lepoticu, a plavu kosu zamenila je žustrijom nijansom vatreno plave i svi se slažu da joj odlično stoji.

 

Da li će Lena nastaviti muzičku karijeru i da li ćemo imati priliku da je ponovo slušamo i gledamo na malim ekranima videćemo, a do tada možete da poslušate pesmu koju je otpevala na takmičenju te 2014. godine. 

 

 

 

makonda-tracker