ponosan je

Prelepu umetnicu Majdu do sada nismo imali prilike da vidimo: Upoznajte ĆERKU glumca Baneta Vidakovića (FOTO)

2

Brak sa suprugom Minom doživeo je krah nakon dve decenije, ali glumac i dalje ima samo reči hvale za svoju nekadašnju ljubav.

foto: printscreen/k1
foto: printscreen/k1

Poznati glumac Branko Bane Vidaković od početka osamdesetih godina oduševljava svojom rolama u domaćim ostvarenjima, a filmovima "Direktan prenos", "Još ovaj put", "Debeli i mršavi", "Pogrešna procena", "Seks - partijski neprijatelj broj jedan" dao je specifični pečat svojim scenskim pokretom i izražajnošću.

 

O ljubavnom i porodičnom životu veoma retko je govorio u javnosti, a brak sa suprugom Minom okončan je pre nekoliko godina, iako su zajedno proveli čak dve decenije.

 

E, sopstveni razvod jesam traumatično doživeo! Prosto zato jer smo 20 godina proveli u braku, a to je veoma dug period života. Ali, srećom, deca su nam porasla u međuvremenu pa su i oni to relativno lako prebrodili. — rekao je Vidaković za "Blic".

 

Kao krunu velike ljubavi dobio je dvoje dece, ćerku Majdu i sina Mateju koji su izrasli u časne, dobre i obrazovane ljude.

 

 

Moji klinci teško podnose što mama živi u jednoj zemlji, u Holandiji, a tata u drugoj, pa su oni prilično rastrzani između "Den Haga" i Beograda. Zbog Haga smo se moja bivša supruga Mina i ja i udaljili. To je bilo u vreme kada je prošlo bombardovanje, a Milošević je još bio na vlasti. Bio je to opšti očaj i beznađe. I moja bivša žena je prihvatila prvi posao koji bi doneo bilo kakav novac, a to je bilo dopisništvo u Hagu. Posle, kada je Milošević poslat u Hag, utrostručili su joj platu i zaposlili su je Italijani. — rekao je glumac i nastavio:

 

 

—  Ona je dobila priliku da živi normalnim evropskim životom i rešila je da se nikada ne vrati ovde. I to je potpuno normalno. A ja, u četrdeset i nešto godina, ne bih da krećem da ispočetka pravim karijeru negde, pa sam ostao ovde. Jedini problem moje porodice je što smo hronično željni jedni drugih. Ovog leta sam bio presrećan jer je ćerka uspela da provede sa mnom skoro celo leto. —  s ponosom je istakao Bane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker