sarađivala je sa najvećim svetskim zvezdama

Oči je "pozajmljivala" Hale Beri, bila KUMA Jeleni Karleuši NA PRVOM VENČANJU: Slavna manekenka danas živi DRUGAČIJE

0

Svoju karijeru je gradila u Italiji i Americi, a potom je nestala sa scene.

foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Kao i sve manekenke i ona je počela jako rano da se bavi ovim poslom, krasila je brojne naslovne strane, a mnogi je se sećaju i iz spota pesme Zdravka Čolića, Zločin i kazna.

 

Koliko je lepa i upečatljiva, govori i potez svetskih reditelja koji su je tražili kako bi „pozajmljivala“ oči glumici Hale Beri za reklamu maskare za oči. Ivana Kukrić je bila jedna od cenjenijih manekenki koju su čekali brojna uticajna imena iz sveta mode.

 

- Sećam se da sam sa nepunih 20 godina došla i rekla svom bukeru da me ne šalje više na kastinge za revije i magazine, jer ne želim da gubim vreme. On se iznenadio jer devojke obično žele obrnuto. Htela sam odmah da se usmerim na reklame i kataloge, jer sam znala da je tu zarada. I nisam pogrešila, a revije i magazini su došli kao prateći deo tog posla. Na žalost, Srbija je ekonomski vrlo nestabilna, pa sam na vreme regulisala svoj papirološki status u Americi, da uvek mogu da imam i tu opciju - rekla je u jednom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

Osim velike karijere kao model, Ivana je poznata i po kumstvu sa pevačicom Jelenom Karleušom, njih dve su odrastale zajedno, a ona joj je bila kuma na prvom venčanju sa Bojanom Karićem, da bi kasnije njihovi odnosi zahladneli, pa Ivana nije bila čak ni pozvana na venčanje sa Duškom Tošićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

Iako se ne eksponira, njen ljubavni život nije prošao nezapaženo. Naime, ona je godinama bila u vezi sa Dragojem Trišićem koji je pre nekoliko godina ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu, a on i Ivana čak su bili i vereni.

 

Ivana danas ima 42 godine i sa svojom porodicom živi u Los Anđelesu. Inače je udata za Crnogorca Ivana Bajkovića i njih dvoje imaju ćerku Hanu.

 

 

makonda-tracker