sad je jasno

Nova doza LICEMERJA? Evo zašto Megan Markl nije pratila princa Harija na turneji povodom nedavno objavljenih memoara

0

Ceo svet pomno je pratio šta rade princ Hari i Megan Markl, a sada je konačno kraj nagađanjima

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve oči javnosti u proteklih nekoliko nedelja bile su uprte u čuveni par, princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl.

 

Ono što su svi primetli jeste činjenica da Megan Harija nije pratila na turneji koju je imao nakon objavljivanja svojih memoara, pa su počela da se čuju razna nagađanja.

 

Jedno od njih je bilo i da se Megan distancirala od Harija zbog toga što se nije slagala sa onim što je uradio, ali i drugih oprečnih mišljenja. Sve u svemu, svima je ovo bilo veoma čudno i s nestrpljenjem su isčekivali da vide kako će se situacija dalje odvijati.

 

 

Nakon više od mesec dana njih dvoje su uslikani u javnosti zajedno, a sada je konačno u javnost dopela i informacija zbog čega Megan Markl nije pratila svog supruga na predstavljanju memoara.

 

Kako prenose strani mediji vojvotkinja od Saseksa je odlučila da ostane u svom domu dok Hari daje intervjue u svojoj medijskoj turneji, jer nije želela da ljudi pomisle da ga ona kontroliše i da bilo šta radi pod njenim uticajem.

 

Bilo je jasno da za razliku od ostatka kraljevske porodice, ovaj par želi da ga percipiraju kao ležernije, svakodnevne ljude.

 

 

Jedan insajder je rekao da Hari ne želi da izgleda kao osoba koju kontroliše njegova supruga, posebno zbog činjenice da je Megan stalno bila na udaru kritika nakon što je par napustio kraljevski život. 

 

- Oni žele da budu viđeni kao normalan kalifornijski par koji je isti kao mi - rekao je insajder.

 

- Možda su došli iz različitih svetova, ali hodaju po kući bosi, smeju se i blesavi su. Hari želi da ispadne samouveren i samomotivisan, a ne samo pod kontrolom svoje žene, kao što ih neki optužuju. Dogovoreno je da će Megan biti samo smetnja ako je stalno uz njega tokom turneje -dodao je on. 

 

Ovo je razlog zbog kojeg Megan nije pratila Harija na turneji
Ovo je razlog zbog kojeg Megan nije pratila Harija na turneji foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

- Postoji neka sugestija da je vojvotkinja bila zabrinuta zbog reakcije na neke od "zapaljivijih" pasusa u knjizi i da je želela da izbegne negativan publicitet prema sebi.

 

Takođe su smatrali da je najbolje da Megan ostane iza zatvorenih vrata u ovom slučaju.

 

- Oni ne vole da ostavljaju decu ne samo sa dadiljama, već i sa njenom mamom - završio je on. 

 

 

makonda-tracker