iskrena

"Samo što dalje od mene": Aleksandra Mladenović otvorila dušu i otkrila zašto Isaka više nikad ne želi da vidi

0

Vest o raskidu mladog pevačkog para brzo se proširila u javnosti, a sada je Aleksandra otkrila kakvo mišljenje ima o bivšem partneru

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović bili su kratko u emotivnoj vezi nakon čega je usledio raskid.

 

Oni su brzo potvrdili vest i počeli javno da govore o tome da više nisu zajedno. I dok je Isak bio poprilično uzdržan, Aleksandra je bila otvorena i nije se libila da otkrije detalje koji su je naveli na raskid.

 

 

Nakon nekoliko meseci ona se ponovo našla u centru pažnje medija zbog izjave o svom nekadašnjem dečku:

 

- Prosto mi je prelepo što sam sama i što sam slobodna. Nisam imala neko lepo iskustvo skorijoj prošlosti. Trudim se da što više vremena provedem sa porodicom i društvom - rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

 

 

- Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakst sa Isakom Šabanovićem i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio čim ovako govorim - rekla je Aleksandra Mladenović za "Kurir".

 

 

makonda-tracker