iskren je

Zbog emotivnog kraha smršao 6 kilograma: Isak Šabanović otkrio koliko mu je teško pao raskid sa Aleksandrom Mladenović

0

On je otvoreno prokomentarisao kako se sada oseća. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevač Isak Šabanović nedavno je prekinuo emotivni odnos sa pevačicom Aleksandrom Mladenović i sada je prizno kako je malo iscrpljen zbog svega šta mu se izdešavalo. 

 

— Moram malo da se sklonim, idem sledeće nedelje u moju Crnu Goru. Malo mi je svega previše. Iscrpljen sam. Malo i ljubav, da, doprineo je i raskid ovome kako se osećam... Nenamerno sam skinuo šest kila. Umem da patim. Zamisli, umem... — -kazao je Isak Šabanović.

 

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

 

Aleksandra i ja smo stvarno ostali u dobrim odnosima. Nema ništa od pomirenja. Ostalo je da odemo na kafu, da stavimo tačku na sve to. Mislim da bi više trajalo sve da se nije saznalo za nas, duže bi bili zajedno — dodao je Šabanović za Blic, kog očekuje dosta posla u narednom periodu.

 

Podsetimo da su nedavno novinari upitali Aleksandru da li ima dečka na šta je ona odgovorila da više nije u vezi i prokomentarisala svoj odnos sa Isakom. 

 

Slobodna sam, nismo se uklopili. Ništa specijalno. Mi smo dva različita sveta, drugačiji pogled na život imamo, odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na to. Sve je lepo, ali najvažniji je odnos kod kuće. Nema problema, tako smo se dogovorili, tako će da ostane. Neću da pričam situacije, prosto sam slobodna. Ne patim, što bih patila, nismo se pronašli. Ja ne bih ni obelodanila vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lepo, želim mu sreću. To je trajalo skoro četiri meseca i nije bilo marketing, svašta. Ostaćemo prijatelji i kolege, možda ćemo i da nastupamo, ali prosto ne slažemo se, najbolje da svako ide svojim putem — istakla je Mladenovićka, piše Kurir.

 

 

Podsetimo, Aleksandra i Isak bili su četiri meseca u vezi,a kako su navodili upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Oni su gostovali i po emisijama i pričali o svojoj ljubavi i koliko su zaljubljeni, ali im se očigledno nije dalo da potraje.

 

 

 

makonda-tracker