iznenadila

Šljampava TRI BROJA VEĆA jakna i komad koji ili obožavate ili mrzite: Džesika Alba neobičnim izdanjem podelila javnost

0

Sin Džesike Albe napunio je 5 godina, pa je glumica rešila da mu priredi veliko iznenađenje 

foto: Instagram / jessicaalba
foto: Instagram / jessicaalba

Čuvena holivudska glumica Džesika Alba odlučila je da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli porodične fotografije koje su nastale tokom šetnje kroz Diznilend, koja je bila rođendanski poklon njenom petogodišnjem sinu.

 

Glumica i njena porodica su uživali u posebnom danu koji su proveli okruženi porodicom i prijatljima, a među njima su bili i baka i deka Mark i Keti Alba.

 

Petogodišnji sin Džesike Albe svoj rođendan proslavio je na najsrećnijem mestu na Zemlji - u čuvenom Diznilendu.

 

 

Glumica je tim povodom podelila niz fotografija. Na njima su mogli da se vide petočlana porodica lepe glumice, ona, suprug Keš Voren i njihovo troje dece, sin Hejs, ćerka Hejven i Honor, kako slatko poziraju zajedno dok se u pozadini vidi zamak Uspavane lepotice.

 

Presrećna porodica provela je nekoliko nezaboravnih sati na mestu gde se čarolija ostvaruje, a mnogi su odmah primetili neobičan stajling lepe glumice.

Ona je za ovaj prelepi dan izabrala ležernu kombinaciju za koju bi retko koja žena obukla na tako važan dan.

 

Džesika Alba sa prodicom u Diznilendu
Džesika Alba sa prodicom u Diznilendu foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Jakna bar tri broja veća, koja izgleda kao da ju je glumica pozajmila, u najmanju ruku, od supruga, jer je čak i njegova jakna bila užeg kroja, šljampava crna trenerka i bele patike... Na sve to crni kačket i lice bez trunke šminke.

 

I dok su se neke žene zgrozile nad ovakvim izgledom glumice ima i onih koje su poborinici sportskog, opuštenog izgleda i kojima je čak i u ovoj kombinaciji Džesika zračila seksepilom i privlačnošći.

 

Da li se vama sviđa novi stajling Džesike Albe?

 

 

 

 

 

makonda-tracker