niz se nastavlja

VITNI HJUSTON GA JE DOVELA U SVOJ DOM, A ON JE UNIŠTIO ŽIVOT NJENE ĆERKE: Usvojeni sin slavne pevačice pronađen mrtav

0

Nik Gordon, kojeg je legendarna pevačica odgajala od njegove 12 godine i koji je proteklih godina privlačio mnogo pažnje medija, preminuo je, javljaju svetski mediji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladi Nik Gordon (30), koji je proglašen odgovornim za smrt svoje devojke Bobi Kristine Braun, jedinice pop zvezde Vitni Hjuston, pronađen je mrtav, izjavio je njegov advokat.

 

On nije želeo da otkrije okolnosti koje su dovele do Gordonove smrti.

 

 

Pored svih iskušenja s kojima se Nik proteklih godina borio, mogu iskreno da kažem da se jako trudio da ostane podignute glave i trezan, i da je iskreno i iznad svega hteo da živi u sreći i zdravlju sa svojom porodicom —istakao je advokar.

 

Daily Mail javlja da je Nik Gordon doživeo niz srčanih udara, koji su posledica predoziranja.

 

foto: Profimedia

Podsetimo, Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston, preminula je u 22. godini 2015. nakon što je popila mešavinu nazvanu „toksičan koktel“, budući da je je toksikološki nalaz pokazao da je u organizam unela morfijum, kokain, alkohol i analgetike. Po konzumaciji ovog „koktela“, bila je u komi šest meseci, nakon čega je preminula od lobarne pneumonije. Iako nije osuđen zatvorskom kaznom za ubistvo, sud je Nika Gordona proglasio krivim za njenu smrt, a kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 36 miliona dolara.

 

Vitni Hjuston dovela je Gordona u svoj dom kada je ima 12 godina, nakon što je izgubio roditelje. Iako ga nikad nije u potpunosti usvojila niti je deo njenog testamenta, on ju je nazivao svojom majkom i ima veliku tetovažu Vitninog lica. Mnogi su se iznenadili kada je otkriveno da je Gordon u vezi sa ćerkom pop  legende budući da ih je pevačica vaspitavala kao brata i sestru.

 

 

 

makonda-tracker