NIJE MU PRVI PUT

TAKO TO RADI GOSPODIN EDIN ŠKORIĆ! Potez čuvenog odbojkaša kakav nemamo često priliku da vidimo

0

Nekadašnji odbojkaški reprezentativac sve je raznežio simpatičnim gestom na Tviteru

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bivši odbojkaš Edin Škorić veoma je aktivan na društvenoj mreži Tviter, gde je danas mnogima izmamio osmeh simpatičnom objavom.


On je, naime, fotografisao televizor u trenutku dok je na ekranu bila njegova bivša supruga i čuvena manekenka i voditeljka Ivana Nikolić. Ona je tokom gostovanja u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 pričala o svom učešću na maratonu, a Edin je napisao:


Bivša žena pokidala maraton! Svaka čast i naklon do poda.

 

Ivana je prilikom ovog gostovanja otkrila i da nikada nije volela da trči, trenira i, uopšte, bavi se fizičkim aktivnostima.


Zbog jednog zdravstvenog problema su mi preporučili da trčim, pa sam počela i — zavolela sam ga — ispričala je Ivana i dodala da je trčanje jeftinije od psihoterapije.


Par je godinama bio zajedno, a tačku na brak u kojem su dobili ćerku Andreu i sina Aleksu stavili su 2009. godine. Ipak, ostali su u izvanrednim odnosima, a Edin je prošle godine sve oduševio kada je na Tviteru napisao da mu ne pada na pamet da prestane da neguje dobar odnos s Ivanom zbog novih devojaka.

 


Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos s bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece — napisao je on tada.

 


 

makonda-tracker