svaka čast!

Bio je naš zlatni reprezentativac, učestvovao je u rijalitiju, a sada je odlučio da uradi nešto što je mnoge ostavilo bez teksta: Gest ovog plemenitog sportiste oduševio je javnost!

0

Naš proslavljeni odbojkaš duže vreme se nije pojavljivao u javnosti, a sada je jednim postupkom podigao društvene mreže na noge

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naš bivši odbojkaški reprezentativac Edin Škorić može se pohvaliti dugogodišnjom uspešnom sportskom karijerom, nakon koje se posvetio mirnom porodičnom životu. Pre nekoliko godina učestvovao je u rijaliti programima Survivor i Farma, a nakon toga retko smo bili u prilici da ga vidimo u medijima.

 

Ipak, kako važi za aktivnog korisnika društvenih mreža, njegovi brojni pratioci u prilici su da gotovo svakodnevno budu u toku sa dešavanjima u njegovom privatnom životu, a jedna od poslednjih objava na Instagramu ostavila je javnost bez teksta.

 

Naime, proslavljeni sportista nesebično je ponudio svoju pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

 

- Dragi prijatelji, voljan sam da držim besplatne odbojkaške treninge deci sa posebnim potrebama. Ukoliko znate ustanovu kojoj je tako nešto potrebno kontaktirajte me u privatnoj poruci - napisao je Škorić, kom su mnogi čestitali na plemenitosti i podržali ovaj humani gest.

 

 

makonda-tracker