od srca

"Znate ko je totalni car? MOJA BIVŠA ŽENA!" Edin Škorić javno čestitao nekadašnjoj voditeljki na uspehu

1

Baš kad pomislimo da nekadašnji odbojkaš ne može da bude bolji bivši muž, on ponovo pokaže da su prijateljstvo i skladan odnos nakon razvoda i te kako mogući!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Odbojkaš Edin Škorić i Ivana Škorić, koja se proslavila kao voditeljka emisije City na TV Pink, godinama nisu u braku, ali to ne staje na put njihovom sjajnom odnosu.


Edin je više puta pokazao da su Ivana i on, pored toga što su brižni roditelji dvoje dece, bliski prijatelji i velika podrška jedno drugom. Zato ni ne čudi njegova objava na Tviteru kojom je ponovo istakao svoje poštovanje prema Ivani.


Znate ko je totalni car? Moja bivša žena! Upravo je prošla kroz cilj njujorškog maratona za 4 sata i 45 minuta. Žena koja do pre par godina nije potrčala. Odlučila, bila dosledna i uspela. Bravo, Ivana! Svaka čast! Naklon do poda! ― napisao je ponosni Edin i potom dodao fotografiju svoje bivše supruge kako ponosno drži zastavu Srbije nakon trke.

Edin je i pre nekoliko meseci, dok je gledao Ivanino gostovanje u jednoj emisiji podelio fotografiju televizora i pohvalio se da je njegova bivša supruga istrčala maraton u Beogradu.

Par je godinama bio zajedno, a tačku na brak u kojem su dobili ćerku Andreu i sina Aleksu stavili su 2009. godine. Ipak, ostali su u izvanrednim odnosima, a Edin je prošle godine sve oduševio kada je na Tviteru napisao da mu ne pada na pamet da prestane da neguje dobar odnos s Ivanom zbog novih devojaka.

 


Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos s bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece — napisao je on tada.

 

 

makonda-tracker