dirljivo

Bastijan Švajnštajger čestitao Ani rođendan: Zbog onoga što je IZGOVORIO bruji cela Srbija

2

Zbog velike ljubavi koju oseća prema svojoj suprugi, Bastijan Švajnštajger je počeo da uči srpski

 

foto: Instagram
foto: Instagram

Cela srpska javnost oduševljeno je komentarisala najnoviji potez čuveng Bastijana Švajnšajgera. On je sa svojom suprugom Anom Ivanović pre nekoliko dana doputovao u Srbiju.

 

Njih dvoje su išli u obilazak grada, a Kalemegdan je bilo jedno od mesta koje su posetili. Tom prilikom on je napravio selfi, koji je okačio na društvene mreže.

 

Njegova fotografija pobrala je simpatije velikog broja pratilaca, a nije prošlo mnogo vremena kada je Bastijan ponovo oduševio sve koji ga prate. 

 

Naime, njegovoj supruzi, a našoj proslavljenoj teniserki Ani Ivanović, je bio rođendan, a on se odlučio da joj ga čestita putem društvenih mreža i to na čistom srpskom jeziku.

O ovom njegovom potezu bruji cela Srbija, a mnogi kažu da je zarad svoje supruge Bastijan spreman da uradi šta god ona poželi, pa čak iako to podrazumeva učenje srpskog jezika.

 

Da podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su se venčali 2016. godine i već više od 6 godina su u skladnom braku, a o njihovoj ljubavi se mnogo puta pisalo u medijima. Njih dvoje su svili porodični dom svili u malom autrijskom gradu Vestedorfu.

 

Srpkinja i Nemac zajedno imaju dva sina, Luku (4) i Leona (3). Njih dvoje su se usaglasili oko toga da decu ne eksponiraju javno, a čini se da se oboje pridržavaju tog pravila.

 

 

 

makonda-tracker