ŠTA VI MISLITE?

Nikad pre toga nije posmatrao SVOJU KUĆU na TAKAV način: Hari otkrio zašto se PLAŠIO da pokaže Megan gde stvarno živi

0

Princ Hari je objavio svoje memoare koji su podigli veliku prašinu, naročito u kraljevskoj porodici i celoj britanskoj javnosti.

Princ Hari
Princ Harifoto: CBS / Ferrari / Profimedia

Princ Hari je otkrio brojne detalje iz svog života u kraljevskoj porodici, kao i o periodu kada je rešio da oženi Megan Markl. Malo je reći da je njegova knjiga Rezerva podigla prašinu, za jako kratko vreme postala je svetski hit i svi se interesuju za sočne detalje iz života britanske kraljevske porodice.

 

Jedan od onih delova koji su privukli pažnju je dolazak Megan Markl u kuću u kojoj je Hari živeo, o čemu je on posebno govorio.

 

Kako je naveo, bilo mu je jako neugodno da joj pokaže svoju "notingemsku kolibu" koja se sastojala samo od dve sobe, te dodao kako taj londonski dom u kom je živeo šest godina nije nikakva palata.

Plašio se da vikendica sa dve spavaće sobe neće ispuniti Meganina očekivanja, naročito što su tada bili na početku zabavljanja, a on je član kraljevske porodice.

Dok je posmatrao Megan kako šeta dvorištem, laknulo mu je jer na njenom licu nije video da se razočarala, međutim, sve se promenilo kada je ušla unutra. U kolibi su plafoni niski, "kao za lutke", kako je vojvotkinja rekla, te je kućicu uporedila sa nekim bratstvom.

 

Hari je otkrio i kako nikada pre toga nije video koliko je njegov nameštaj star i otrcan, a Megan nije bila posebno oduševljena jednom foteljom koja se slagala uz braon sofu.

Nakon što se Megan uselila, ona i Hari su poručili neke dodatne lampe za kuću i polovnu ugaonu koju su platili Meganinom kreditnom karticom. Kasnije, Megan i Hari su bili pozvani na čaj kod Kejt i Vilijama, a on se još jednom osetio neprijatno jer je njegov dom kao siromašni muzej u poređenju s njihovim.

Ovu kuću je dizajnirao cenjeni arhitekta Kristofer Ren, još u 17. veku, a on je bio odgovoran i za južni deo palate Hempton Kort, kraljevsku bolnicu Čelsi i kraljevski pomorski koledž u Griniču.

 

 

makonda-tracker