(foto)

Pomirili su se 7 godina posle razvoda i BLISTAJU! Slaviša i Tijana Čurović uživali u romantičnom izlasku za pamćenje

1

Ljubavne pesme jednog omiljenih regionalnih pevača bila su divan povod za izlazak popularnog para, koji je nedavno dao novu šansu svom braku

Tijana i Slaviša Čurović na koncertu Vlada Georgieva
Tijana i Slaviša Čurović na koncertu Vlada Georgievafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Vlado Georgiev, proslavljeni kantautor i pop pevač,  juče je održao prvi u nizu svojih, kako ih je nazvao, "kraljevskih" koncerata.


On je nastupio u Beogradu u punoj sali, a među posetiocima je bilo mnogo poznatih lica.

 

Nama su posebno zapali za oko glumci Slaviša Čurović (45) i Tijana Čurović (42), koji već neko vreme uživaju u svojoj obnovljenom braku.


Nasmejani par bio je vrlo elegantan i odlično raspoložen, pa nisu skidali osmehe s lica i odlično su se proveli slušajući Vladove čuvene hitove, koji mahom govore o večnoj ljubavi.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Upravo se takvom ispostavila i njihova ljubav, kojoj je par nedavno dao drugu šansu.


Podsetimo, Slaviša i Tijana Čurović su se rastali pre sedam godina, a za sve to vreme su bili u odličnim odnosima, pa smo mogli da ih vidimo kako izlaze porodično, sa ćerkom Tajom, a jedno o drugom su uvek govorili samo najlepše. Iako bračna idila nije potrajala i glumci su se razveli, oni su danas bliski prijatelji i zajedno brinu o svojoj mezimici.

 

Zato se niko nije preterano iznenadio kada je Slaviša jednom prilikom objavio fotografiju za koju je pozirao s Tijanom i njihovom ćerkom, uz komentar:


Kad Zec slika, nema neprilika.

 

Slaviša i Tijana Čurović sa ćerkom Tajom nakon pomirenja
Slaviša i Tijana Čurović sa ćerkom Tajom nakon pomirenjafoto: Instagram

Ipak, ovo nije bilo samo jedno u nizu njihovih porodičnih druženja, već su Slaviša i Tijana ponovo i ljubavni par. Naime, glumica nije želela da otkriva previše detalja, ali je priznala da su njen kolega i bivši suprug i ona dali novu šansu svojoj ljubavi.


Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – rekla je glumica početkom 2022. godine za Story.


Ovaj par nikad nije pričao o razlozima svog rastanka, a Slaviša je jednom prilikom pričao svojim stavovima u vezi s bračnom srećom i razvodima.

 


– U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod – smatra glumac.


On tvrdi da "treba trpeti", ali da on to ne ume.


Tijana je jednom prilikom istakla da su njen bivši suprug i ona posvećeni roditelji malenoj Taji i da je ponosna na njihov odnos nakon razvoda.

 

 

makonda-tracker