kakva glumačka transformacija

"Šta se dešava sa njim?": Slavni glumac NEPREPOZNATLJIV, fanovi zabrinuti

0

Najnovije slike sa snimanja serije "The Sympathizer" zabrinule su verne fanove Roberta Daunija Džuniora.

Robert Dauni Džunior glumi čak 5 uloga u jednoj seriji
Robert Dauni Džunior glumi čak 5 uloga u jednoj serijifoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumac Robert Dauni Džunior (57) poznat je po svojim transformacijama zarad uloga. 

 

I dok željno iščekujemo da vidimo šta se dalje dešavati sa Ajron menom kojeg glumi upravo Robert Dauni Džunior, fanovi su zabrinuti za glumca zbog najnovijih slika koje su se pojavile.

 

Naime, sa snimanja mini-serije "The Sympathizer" u Los Anđelesu pojavile su se fotografije na kojima ni najverniji obožavaoci nisu prepoznali slavnog glumca.

Na njima možemo da vidimo Robert Dauni Džuniora u plavim pantalonama i ružičastoj košulji, ali i sa potpuno drugačijim izgledom lica, većim nosem i riđom kovrdžavom kosom.

Ipak, to je samo jedna od pet uloga koje će tumačiti u pomenutoj seriji, španskom trileru o francusko-vijetnamskom špijunu koji daje podatke komunističkim snagama tokom rata u Vijetnamu.

 

Za novu ulogu se pripremao sa svojom decom, koju je zamolio prošle godine u oktobru da mu pomognu da obrije kosu kako bi mogao lakše da se prilagodi perikama za potrebe serije. 

 

Sa pojavom fotografija na kojima glumac izgleda neprepoznatljivo, pojavii su se razni komentari koji prevazilaze razumevanje glumačke transformacije te oni koji aludiraju da se glumac mnogo promenio za kratko vreme. 


Naime,fanovi negoduju zbog glumčevog izgleda još od prošle godine kada su ispod jednog snimka koji je objavio, počeli da komentarišu: 

 

"Šta se dešava sa njim? Izgleda bolesno", "Ostario je 30 godina za dve godine".

Mnogi fanovi su krenuli da komentarišu da se glumac "izobličio" zbog veganske ishrane koju praktikuje, pa mnogi ironično komentarišu da je Ajron men postao čovek sa deficitom gvožđa, prenosi Eviemagazine.


Naravno, sve komentare treba shvatiti sa rezervom , možda je samo fanovima teško da se naviknu na novi izgled omiljenog glumca. 

 

A mi jedva čekamo da pogledamo seriju "The Sympathizer" i da vidimo šta nam je glumac novo pripremio.

 

makonda-tracker