užasna sećanja iz prošlosti

TUČENI, PONIŽAVANI, VREĐANI: Danas svima poznati, nekada na meti NASILJA i MALTRETIRANJA!

0

Slavne ličnosti danas otvoreno govore o danima nasilja koji su sada iza njih. Pogledajte koje sve poznate ličnosti su otvorile dušu i otkrile šta su sve trpeli u prošlosti...

Prijovićeva, milan, anabela
Prijovićeva, milan, anabelafoto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Milan Stanković

 

Pevač je svojevremeno ispričao da je kao mali bio žrtva vršnjačkog nasilja i da su ga deca u školi maltretirala, cepala mu ranac i izbacivala ga iz društva.

 

"Pamtim šesti i sedmi razred osnovne škole, povlačenje u sebe, u svoju sobu, sopstveni svet glume i scene, gde sam mogao da budem ono što želim. Nijedno dete ovoga sveta ne zaslužuje iživljavanje svojih ispisnika. Danas, iz takvih lekcija razvijam svest, samilost i ono Hristovo: "Oprosti im, Bože, ne znaju šta čine", objasnio je pevač.

 

 

Aleksandra Prijović

 

Trenutno je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, ali detinjstvo sa drugom decom joj nije bilo nimalo lako. Kako je Aleksandra Prijović sama priznala, deca u školi su je često maltretirala i nazivala je "pevaljkom".

 

"Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo", ispričala je ona svojevremeno za medije.

 

 

Nina Đogani

 

Pevačica Anabela Atijas javno je priznala da je njena ćerka Nina Đogani bila žrtva vršnjačkog nasilja i istakla da je prva u redu za borbu protiv svih oblika tiranije nad decom.

 

"Kada sam ja imala problem sa mojom ćerkom, ja sam se obratila školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima. Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici. Išli su za mojom kćerkom i dobacivali jo: "Majka ti je ovo, otac ti je ono…". Gurali su je, unosili su joj se u lice", prisećala se pevačica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker